Vernieuwd Giga Konijnenhol is geopend!

20 april 2017

Vernieuwd Giga Konijnenhol is geopend!

Vanaf nu kun je het nieuwe Giga Konijnenhol ontdekken bij Beerze Bulten! Kom het beleven!

Meer en nieuwe speelmogelijkheden!

Naast de oude speelmogelijkheden die je al kent is er nog een speelsysteem bij gekomen! De kinderen kunnen komen klimmen en klauteren in wel 10 meter hoge netten en daar spelen met giga grote ballen! Om naar beneden te komen kunnen ze de de brug naar beneden nemen, maar de echte avonturiers kunnen naar beneden roetsjen in een tunnel van netten. Giga gaaf!

Nieuw horecagelegenheid met heerlijke gerechten!

In het Giga Konijnenhol is een geheel nieuwe horecagelegenheid: Bultje's Eetkamer! Smul van al het lekkers dat Bultje's Eetkamer te bieden heeft! Van pizza's tot iets gezonds, Bultje's Eetkamer heeft het allemaal. Je kunt je gerecht in het Giga Konijnenhol eten of meenemen naar de kampeerplek. Meer informatie en de menukaart vind je hier!

Gooi een strike bij Beerze Bowling! 

In het Giga Konijnenhol bevinden zich spectaculaire bowlingbanen! Door de speciale lichteffecten hebben de bowlingbanen een mysterieus effect. Voordat je gaat bowlen, kies je een avatar uit die reageert op je acties tijdens het bowlen. Ook kun je bumpers instellen zodat de wat minder ervaren spelers ook kans maken op een strike. Strijk neer op de luxe lounge bij de baan om te genieten van een hapje en een drankje van Bultje's Eetkamer. Reserveer snel je baan hier!   

Meer gaafs!

Daarnaast heeft het Giga Konijnenhol een nieuwe inrichting met meer licht, uitdagende activiteiten, creatieve workshops en kun je nog steeds genieten van de verrassende shows om 15.00 uur!

Bekijk hier de actuele openingstijden.