Beerze Bulten

Bultje Foundation steunt Arne Slot Voetbaldagen

Op de Arne Slot Voetbaldagen staat alles in het teken van plezierbeleving, gericht trainen aan je techniek en werken aan je zelfvertrouwen met jongens en meiden van jouw leeftijd. Dit wordt aangeboden in een veilige omgeving, waarbij kinderen de echte stadion beleving en stadion sfeer wordt aangeboden. De Arne Slot Voetbaldagen worden georganiseerd bij VV Bergentheim, RKVV Stevo en Be Quick'28 in Zwolle. Daarnaast wordt in de voorjaarsvakantie een speciale winter editie georganiseerd in het Theater van de Sport in Zwolle. Dankzij de Bultje Foundation kunnen we 16 kinderen een plek aanbieden op deze winter editie van de Arne Slot Voetbaldagen.

De Bultje Foundation is een initiatief van Beerze Bulten en is opgericht in 2013. Het doel van de Bultje Foundation is middelen beschikbaar stellen voor kinderen die het moeilijk hebben, zodat deze kinderen zich weer kind kunnen voelen. Dit kan door ze een onvergetelijke dag te bezorgen, maar het kan ook een bijdrage zijn voor een hulpmiddel die het leven van het kind makkelijker maken. De samenwerking met de Arne Slot Voetbaldagen past dan ook naadloos in de filosofie van de Bultje Foundation.

Jakko Slot

Jakko Slot, broer van Arne en initiator achter de Arne Slot Voetbaldagen: "De Arne Slot Voetbaldagen zijn een geweldig evenement voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar. We zetten heel bewust in op plezier, ontwikkeling en sfeerbeleving. Die sfeerbeleving zit hem in de kleinste details zoals de tenue, opkomst show, finale show, een mascotte en goede en verantwoorde lunch en tussendoortjes. Dankzij de samenwerking met de Bultje Foundation zijn we er in geslaagd om dit evenement voor een breed publiek toegankelijk te maken. We zijn de Bultje Foundation en in het bijzonder de familie Hagedoorn dan ook bijzonder dankbaar voor deze samenwerking."

Gerrit Jan Hagedoorn

Initiatiefnemer achter de foundation, Gerrit Jan Hagedoorn, is blij met de samenwerking: "Ik heb nu enkele edities van de Arne Slot Voetbaldagen in Bergentheim van dichtbij mogen beleven. Het plezier en enthousiasme bij de kinderen is enorm en de manier waarop de trainers dit aanjagen is geweldig om te zien. Deelname aan de Arne Slot Voetbaldagen is dan ook een geweldige ervaring voor jongens en meisjes. Omdat het helaas niet iedereen gegeven is om zijn/ haar kind aan te melden voor de Arne Slot Voetbaldagen, helpen wij als Bultje Foundation graag deze gezinnen, zodat de Arne Slot Voetbaldagen voor iedereen toegankelijk wordt."

 
Bultje Foundation x Arne Slot Voetbaldagen