Beerze Bulten
ANWB Top Camping

ANWB Top Camping

  • 5-sterren ANWB Top Camping
  • Luxe sanitairgebouwen
  • Groot zwemparadijs
  • Indoor speelparadijs Giga Konijnenhol

ANWB Top Camping

Een heerlijke vakantie bij Beerze Bulten!

Vakantiepark Beerze Bulten mag zich al vele jaren ANWB Top Camping noemen. Daarmee behoren we tot de beste campings van Europa! Een inspectie van de ANWB heeft Beerze Bulten beloond met de maximale 5 sterren. Hierdoor mogen wij ook dit jaar weer dit predicaat dragen. Beleef het ultieme Beerze Bulten gevoel en boek een vakantie op deze ANWB Top Camping.

  • Wij zijn met onze wikkelhouses in de categorie 'meest bijzondere huuraccommodatie' verkozen tot Beste Camping van het Jaar 2023!
 
ANWB Top Camping

Mis dit niet op onze ANWB Top Camping

Zwemparadijs

Uren waterpret in het ruime binnen- en buitenzwembad. Buiten is een giga gave glijbaan. Zwemplezier gegarandeerd!

Giga Konijnenhol

Indoor speeltuin: het huis van Bultje het konijn. Je kunt er uren spelen én er zijn coole musicals en theatershows.

Giga Konijnenveld

Een grote buitenspeeltuin met veel speeltoestellen. Kinderen vermaken zich uren met water en zand!

Spa & Wellness

Heerlijke behandelingen in onze beautysalon en 100% ontspannen in de sauna's en de zoutgrot.

ANWB Top Camping in Overijssel

ANWB Top camping is het predicaat voor campings die de maximale score van 5 sterren halen bij de ANWB campinginspectie. De jaarlijkse inspecties door de ANWB zijn het uitgangspunt voor de classificatie. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore.

Beleef ANWB Top Camping Beerze Bulten

ANWB Top Camping Beerze Bulten

Het park van deze camping biedt een heerlijk buitenleven in de schitterende natuur met alle luxe en comfort binnen handbereik. Dankzij de vele faciliteiten van de camping in Overijssel hoeven ouder en kind zich nooit te vervelen. Over het hele terrein zijn meer dan 30 speeltuintjes verspreid, zodat elke kampeerplek er wel een in de buurt heeft. Het schone en luxe sanitair is nooit ver weg en biedt bovendien veel aanvullend comfort, zoals kinderdouches en privésanitair op aanvraag. De faciliteiten bieden vermaak voor zowel jong als oud en voor elk weertype. We zeggen niet voor niets: in Beerze schijnt altijd de zon! 

Kamperen wordt wel heel comfortabel op deze ANWB Top Camping. Beerze Bulten is door de faciliteiten, luxe en comfort dan ook absoluut een 'Glamping'.

 
9,1

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,1.