Beerze Bulten

Beerze Bulten opent Giga Spetterpark

BEERZE - Vakantiepark Beerze Bulten is uitgebreid met een splinternieuwe waterspeeltuin, genaamd het Giga Spetterpark. Dit interactieve spraypark is in de stijl van Beerze Bulten ontworpen en geheel gethematiseerd in samenwerking met onder meer iPlay Water Attractions. De nieuwe waterspeeltuin is vorige week officieel geopend in het bijzijn van leerlingen van Zwemschool Beerze Bulten.

“Het Giga Spetterpark is een fantastische aanvulling op onze huidige faciliteiten en biedt uren speelplezier voor vooral de gezinnen met jonge kinderen”, aldus eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn. “Ons team en leveranciers hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om de nieuwe waterspeeltuin op tijd klaar te krijgen”. Het Giga Spetterpark bestaat uit drie glijbanen en tal van interactieve waterspeeltoestellen in het thema van Beerze Bulten. Ook het peuterbad buiten is volledig vernieuwd. Het zwemparadijs van Beerze Bulten beschikte al over binnen- en buitenbaden met diverse glijbanen en speeltoestellen. 

Verblijfsgasten van Beerze Bulten kunnen gratis gebruik maken van deze zwemfaciliteiten. Dagbezoekers kunnen buiten (drukke) schoolvakanties en feestdagen ook tickets reserveren via de website van Beerze Bulten.

ANWB Camping van het Jaar

Beerze Bulten werd eerder dit jaar door de ANWB verkozen tot Camping van het Jaar 2023 in de categorie ‘Meest bijzondere huuracccommodatie’ met de duurzame Wikkelhouse-accommodaties.

 
 
Giga Spetterpark