Beerze Bulten

Voorpremière van bij Beerze Bulten opgenomen bioscoopfilm ‘Het Feest van Tante Rita’

Met een landelijke en feestelijke dans-challenge gaat op zaterdag 17 december ook bij Bios Hardenberg de muzikale familiefilm ‘Het Feest van Tante Rita’ in voorpremière. Een groot deel van deze film is afgelopen zomer opgenomen bij Vakantiepark Beerze Bulten.

Het Feest van Tante Rita is een vrolijke bioscoopfilm voor de hele familie, met alle bekende hits van de Minidisco (zoals Tsjoe Tsjoe Wa, Coco Loco en Dans met Tante Rita) over het allergrootste dansfeest van het jaar. In de film spelen onder meer Edsilia Rombley, Najib Amhali, Tooske Ragas en Jack van Gelder mee. Zelfs Beerze Bulten mascotte Bultje heeft een kleine rol in de film!

“Het was heel bijzonder om 9 dagen lang cast en crew van een filmploeg op ons park te hebben, tussen de reguliere gasten. Dat was een super ervaring en we zijn natuurlijk ontzettend benieuwd hoe het er in de film uit komt te zien”, aldus Johanneke Hagedoorn, eigenaar van Vakantiepark Beerze Bulten.

Dans Coco Loco Challenge

Tijdens de feestelijke voorpremière wordt samen de ‘Coco Loco Challenge’ gedaan. Voorafgaand aan de film wordt dan in het hele land tegelijkertijd de Coco Loco gedanst. Ook Bultje zal hierbij aanwezig zijn. De Coco Loco is één van de bekendste nummers van Minidisco en wordt in de film gezongen en gedanst door Edsilia Rombley. 

Het verhaal

Theo en Lulu gaan op vakantie naar de camping en hopen op een uitnodiging voor Het Feest van Tante Rita. Op de camping aangekomen heeft moeder Sjan (Edsilia Rombley) een mooie verrassing; ze zijn uitgenodigd! Maar de weg naar het feest is niet zonder obstakels: met de familie auto kan niet gereden worden en er is een leeuw ontsnapt uit de dierentuin. Eenmaal onderweg worden Theo en Lulu ook nog eens gedwarsboomd door Vwo (Piet Tomassen) en zijn persoonlijke chauffeur Remco (Edo Brunner), omdat Vwo de danswedstrijd wil winnen. Kan Frank Vonk (Ridder van Kooten) de leeuw in het Tsjoe Tsjoe Wa bos vangen en lukt het de bijziende buschauffeur (Najib Amhali) om Theo en Lulu op tijd bij het dansfeest te krijgen?

Zaterdag 17 december om 10.45 uur zal de Coco Loco Challenge plaatsvinden bij Bios Hardenberg. Een kwartier later, om 11.00 uur, begint de film. Kaartjes voor deze voorpremière in Hardenberg zijn verkrijgbaar via bioshardenberg.nl.

 

Meer informatie over de film en de voorpremière via hetfeestvantanterita.nl

Beeld: ©BazarMedia en Fotografie: Wessel de Groot