Beerze Bulten

ANWB Kampeerweekend en Kampeerfestival bij Beerze Bulten

Kom ook naar het leukste kampeerweekend van het jaar! Van 13 t/m 15 mei, het ANWB Kampeerweekend bij Vakantiepark Beerze Bulten! Of kom zaterdag 14 mei naar het ANWB Kampeerfestival!

 

ANWB Kampeerweekend

Vrijdag 13 t/m zondag 15 mei 2022

Ga jij deze zomer met je gezin op kampeervakantie? Kom dan van 13 t/m 15 mei alvast in de stemming tijdens het ANWB Kampeerweekend op camping de Beerze Bulten in Beerze. Aan je kinderen heb je geen kind; zij zijn druk met lekker spetteren in het zwembad, volop aan het klimmen en klauteren of kijken een spannende film in de buitenbios. Kun jij mooi de camper, caravan of vouwwagen even laten checken door technici van de BOVAG. Of je prangende vraag stellen aan de ANWB-experts. En mocht je nog op zoek zijn naar leuke kampeerspulletjes: onze mobiele winkel bárst ervan. Zet het in je agenda: 13,14 en 15 mei, het leukste kampeerweekend van het jaar! Zien we jullie daar? 

 
ANWB Kampeerweekend
 

ANWB Kampeerfestival

Zaterdag 14 mei 2022

Kijken jij en de kinderen ook al uit naar de zomervakantie? Kom voor een voorproefje op zaterdag 14 mei met je gezin naar camping de Beerze Bulten in Beerze en dompel je onder in het ANWB Kampeerfestival! Ga de strijd aan met je kinderen in de slaapzakkenrace, dans mee met onze feestband of geniet van de heerlijke hapjes van tv-kok Ramon Brugman. Oh, en neem al je vragen mee, want de kampeerexperts helpen je graag aan het goede antwoord. En nu je er toch bent: kijk even rond in onze mobiele kampeerwinkel die vol hangt met mooie en handige kampeerspulletjes. Je ziet het: dit wordt gezellig, je bent van harte welkom! 

 
ANWB Kampeerfestival