Beerze Bulten

Beerze Bulten ontvangt vakprijs voor digitalisering

BEERZE - Vakantiepark Beerze Bulten heeft de Recreatie Next Level Award voor Digitalisering in de wacht gesleept. De vakprijs werd uitgereikt tijdens de eerste editie van Recreatie Next Level, een tweedaags kennis- en netwerkevent voor recreatieondernemers in Gorinchem.

Deze bekroning benadrukt het streven van Beerze Bulten naar innovatie en vooruitgang in digitale processen zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Begin januari ontving Beerze Bulten al een internationale nominatie door de ADAC in de categorie ‘Online Booking.’ Met deze Next Level Award worden vakantieparken bekroond die uitblinken in het implementeren van moderne technologieën en het optimaliseren van de digitale beleving voor hun gasten.

Gerrit-Jan Hagedoorn, trotse eigenaar van Vakantiepark Beerze Bulten, reageert enthousiast op de nieuwe prijs: "Dit bewijst weer dat we bij de tijd zijn en dat we samen met onze partners, uiteraard altijd vanuit het oogpunt van gemak voor onze gast, de juiste stappen zetten op het gebied van digitalisering. Dit stelt ons in staat om uiteindelijk onze gasten nog meer persoonlijke aandacht te geven. Dit blijft voor ons altijd voorop blijft staan omdat persoonlijk contact van cruciaal belang blijft in de gastvrijheidssector".

De award werd uitgereikt door Wesley Dubbink, mede-eigenaar van app-bouwer WeMa Mobile uit Hardenberg, en in ontvangst genomen door Nick Hallink namens Beerze Bulten.

 
 
Beerze Bulten ontvangt vakprijs voor digitalisering