Beerze Bulten

Beerze Bulten viert 75-jarig bestaan met blik op de toekomst

BEERZE - Van een huuske en een waterpomp op een kale zandvlakte, naar een 5-sterren Vakantiepark met luxe faciliteiten. In 75 jaar Beerze Bulten is er heel veel veranderd, maar één ding is al die jaren hetzelfde gebleven; het park blijft zich ontwikkelen! De opening van het vernieuwde buitentheater, een nieuwe merkidentiteit en de première van maar liefst de 24e Beerze Bulten musical toont aan dat de familie Hagedoorn en haar team niet stil zitten en de blik op de toekomst richt. “We zijn klaar voor de volgende 75 jaar”, aldus eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn. 

"Met de opening van ons vernieuwde buitentheater van het Giga Konijnenhol, een langgekoesterde wens, kijken we toch ook een beetje terug op de al 75-jarige, rijke historie zoals de impact van onze eerste musical en de introductie van onze mascotte Bultje het Konijn" aldus Gerrit-Jan Hagedoorn, die samen met zijn vrouw Johanneke de 3e generatie is die Beerze Bulten runt.

”We zijn bezig met heel grote maar ook ingrijpende plannen. We hebben net de overkapping van ons buitentheater achter te rug. Verder willen de komende jaren, naast  nieuwe centrumvoorzieningen ook ons terrein ook een impuls geven. Dat zijn geen alledaagse investeringen maar het is ontzettend leuk om met ons team deze plannen op te pakken; er gaat veel gebeuren de komende jaren en hiermee leggen we de basis voor een toekomst voor vooruitgang”, aldus Hagedoorn.

"Als familiebedrijf zijn we trots op onze geschiedenis. Het is onze missie om een omgeving te creëren waar we verrassen met een beleving vol contrasten en waar elk verblijf onvergetelijk is, al 75 jaar lang. Dit jubileumjaar markeert het begin van een nieuw hoofdstuk wat in 1949 begon met een huisje op de vlakte in Beerze en tot op de dag van vandaag nog steeds betekenisvol is, hopelijk ook voor een volgende generatie.”

Het jubileumjaar wordt gevierd met diverse activiteiten en evenementen. Zo ontvangen alle gasten van Beerze Bulten dit jaar een mooi jubileumcadeau. En in juni organiseert het vakantiepark samen met de ANWB en De Grote Haay de lustrum-editie van familiefestival Wortelpop, met theater, entertainment en optredens van onder meer Numidia, Juf Roos, Unity en Woezel & Pip. 

 
 
Beerze Bulten viert 75-jarig bestaan met blik op de toekomst