Beerze Bulten

Beerze Bulten al 20 jaar Green Key gecertificeerd

Ook dit jaar is Vakantiepark Beerze Bulten weer Green Key gecertificeerd. Inmiddels, met veel trots, al ruim twintig jaar achtereenvolgend. En dit jaar wederom met 'goud', de hoogste waardering.

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven. Daarnaast is Green Key het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland.

Bedrijven die het keurmerk ontvangen doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Green Key kent drie niveaus: Brons, Zilver en Goud. Hoe meer maatregelen een bedrijf neemt, hoe hoger de classificatie wordt. De gecertificeerde bedrijven voldoen aan de normen die gesteld zijn door de Stichting KMVK (Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit). Beerze Bulten doet dit door bijvoorbeeld gebruik te maken van waterbesparende douches, LED-verlichting, lichtsensoren en restwarmte in het zwembad te hergebruiken.

Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van Beerze Bulten: “De Green Key is voor ons erg belangrijk. Op het gebied van duurzaamheid dragen wij graag ons steentje bij. We ondernemen in een groene omgeving en willen ons park op een goede manier doorgeven naar een volgende generatie. Daarnaast zijn wij van mening dat onze (toekomstige) gasten duurzaamheid zullen mee laten wegen in de keuze van hun vakantiebestemming.”

 
Green Key