Zoek & boekKamperenAccommodatiesFaciliteitenDagje uitParkinformatieContact
Genomineerde Camping van het Jaar 2021
ANWB Camping van het Jaar

Spelen

  1. Spelen

Eindeloos speelplezier!

Beerze Bulten is perfect voor een heerlijk dagje uit! Spelen in indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol, uitleven in buitenspeeltuin het Giga Konijnenveld en meezingen met de theatershow. Het kan allemaal en plezier gegarandeerd! Wat ga jij doen?

 
Boek nu
 
 
ANWB Uitje van het Jaar
 

Giga Konijnenhol

In het Giga Konijnenhol beleef je veel speelplezier. Hier vindt je Bultje's Eetkamer, vier bowlingbanen met glow in the dark en laserlichten en een heerlijke lounge voor de volwassenen. In het indoor speelparadijs kunnen kinderen spelen, springen, klimmen en klauteren. Je hebt het gevoel dat je in een écht konijnenhol bent! Tijdens openingsdagen is er om 15:00 uur een theatershow, waarin Bultje het Konijn en z'n vriendjes de leukste avonturen beleven. Voor de allerkleinsten is er een speciale pamperhoek, met een ballenbak, stapelblokken en puzzels.

Giga Konijnenveld

Het Giga Konijnenveld is de grote buitenspeeltuin van Beerze Bulten. Op deze zandverstuiving staan verschillende klim- en klautertoestellen (in en rondom het lage water), die voor elk kind een uitdaging zijn. Kinderen vermaken zich uren in het water en zand! Bij ieder weertype is het hier heerlijk vertoeven.

Indoorspeelparadijs Giga Konijnenhol

Grote buitenspeeltuin Giga Konijnenveld

Theatershow

Bowlingbanen (reserveren)

Bultje's Eetkamer

 
 

Top 3

Meest gekozen dagjes uit...

 

Spelen Giga Konijnenhol

Springen, klauteren en klimmen
Spelen in het Giga Konijnenhol
Theatervoorstellingen om 15:00 uur

€ 7,50
 

Meer info
 

Spionnen Feestje

Spannend avontuur in de natuur
Opdrachten met smartphone
Spionnen Certificaat

€ 9,25
 

Meer info
 

Verschillende feestjes

Spelen, zwemmen of bowlen!
Cadeau voor de jarige
Friet, snacks en onbeperkt ranja

€ 9,25
 

Meer info
 

Giga Konijnenveld

Het Giga Konijnenveld is een grote buitenspeeltuin, met verschillende klim- en klautertoestellen in en rondom het lage water. Kinderen vermaken zich uren in het water en zand!

Giga Konijnenhol

Het Giga Konijnenhol is het indoor speelparadijs van Beerze Bulten én het Giga Konijnenhol is het huis van Bultje het konijn, misschien kom je hem nog tegen!

Kinderfeestjes

Onze kinderfeestjes zijn uniek! Er is voor iedereen wel iets leuks. Wat dacht je van een Giga Konijnenhol Kinderfeestje, Giga Theaterfeestje of Spetterend Zwemfeestje?

 
Bekijk alle kinderfeestjes

Musical en Theater

De musical- en theatervoorstellingen spelen een belangrijke rol bij Beerze Bulten. Professionele acteurs zorgen dagelijks voor een lach op het gezicht van kind én ouder. 

 
 

Ontdek alle mogelijkheden voor een dagje uit bij Beerze Bulten

 

Meer Dagje uit