• Kinderfeestjes voor diverse leeftijden
  • Onwijs veel plezier met jouw vriendjes
  • Onbeperkt ranja
  • Inclusief frietjes en 3 mini snacks
 
 
 

Een onvergetelijke verjaardag!

Vier jouw giga gave kinderfeestje met al jouw vriendjes en vriendinnetjes bij Beerze Bulten! Bij Beerze Bulten zijn er verschillende arrangementen, zodat je kunt doen wat jij het allerleukste vindt! We hebben bijvoorbeeld een Giga Konijnenhol Feestje of een Spetterend Zwemfeestje! Nieuw: Zeemeermin Feestje!

 
 
ANWB Leukste Uitje van Overijssel
 

Een kinderfeestje naar wens!

Wil jij een giga gaaf kinderfeestje vol beleving, plezier en theater? Vier je kinderfeestje dan bij Bultje het konijn in het Giga Konijnenhol: een indoor speelparadijs! Elke dag dat wij open zijn is er in de middag om 15.00 uur een spetterende theatershow met Bultje en zijn vriendjes die je niet mag missen! 

Natuurlijk kun je je kinderfeestje ook in het Zwemparadijs vieren! De kinderen kunnen zich uitleven op de glijbanen, in de waterversnelling en op het Fun eiland. Ook kun je je kinderfeestje vieren op het Giga Konijnenveld; een geweldig grote zwemvijver - ruim 10.000 vierkante meter - met water en zand met water, zand en speeltoestellen. Bij mooi weer kun je je heerlijk uitleven op het Giga Konijnenveld!

 

Top 3

Meest populaire kinderfeestjes...

 

Giga Konijnenhol Feestje

Friet, snacks en onbeperkt ranja
Cadeautje voor de jarige
Onwijs veel speelplezier

Meer info
 

Zwemparadijs Feestje

Friet, snacks en onbeperkt ranja
Cadeautje voor de jarige
Spetterend veel zwemplezier

Meer info
 

Zeemeermin Feestje

Zeemeermin-outfit en schminken
Zeemeermin fotomoment en workshop
Vrij zwemmen met zeemeermin-vin

Meer info
NIEUW
 

Giga Konijnenhol

Het Giga Konijnenhol is het indoor speelparadijs van Beerze Bulten én het Giga Konijnenhol is het huis van Bultje het konijn, misschien kom je hem nog tegen!

Zwemparadijs

Uren waterpret in het overdekte zwemparadijs, verwarmd en voorzien van een peuterbad, speelattributen en supercoole glijbanen.

Beerze Bowling

Een strike gooien met al je vriendjes en vriendinnetjes op een glow in the dark bowlingbaan? Vier dan je verjaardag bij Beerze Bowling!

 

Bekijk alle faciliteiten