Zoek & boekKamperenAccommodatiesFaciliteitenDagje uitParkinformatieContact
Genomineerde Camping van het Jaar 2021
ANWB Camping van het Jaar

Kinderfeestje

  1. Kinderfeestje

Een onvergetelijke verjaardag!

Vier jouw giga gave kinderfeestje met al jouw vriendjes en vriendinnetjes bij Beerze Bulten! Bij Beerze Bulten zijn er verschillende arrangementen, zodat je kunt doen wat jij het allerleukste vindt! We hebben bijvoorbeeld een Giga Konijnenhol Kinderfeestje, Giga Theaterfeestje of een Spetterend Zwemfeestje!

 
Boek nu
 
 
ANWB Leukste Uitje van Overijssel
 

Een kinderfeestje naar wens!

Wil jij een giga gaaf kinderfeestje vol beleving, plezier en theater? Vier je kinderfeestje dan bij Bultje het konijn in het Giga Konijnenhol: een indoor speelparadijs! Elke dag dat wij open zijn is er in de middag om 15.00 uur een spetterende theatershow met Bultje en zijn vriendjes die je niet mag missen! 

Natuurlijk kun je je kinderfeestje ook in het Zwemparadijs vieren! De kinderen kunnen zich uitleven op de glijbanen, in de waterversnelling en op het Fun eiland. Ook kun je je kinderfeestje vieren op het Giga Konijnenveld; een geweldig grote zwemvijver - ruim 10.000 vierkante meter - met water en zand met water, zand en speeltoestellen. Bij mooi weer kun je je heerlijk uitleven op het Giga Konijnenveld!

Wil je meer informatie over een kinderfeestje bij Beerze Bulten of reserveren? Bel dan naar 0523 - 251 398 of klik op de button voor het totale aanbod van kinderfeestjes bij Beerze Bulten!

 

Kinderfeestjes voor diverse leeftijden

Onwijs veel plezier met jouw vriendjes

Onbeperkt ranja

Inclusief frietjes en 3 mini snacks

 

Top 3

Meest populaire kinderfeestjes...

 

Giga Konijnenhol Feestje

Friet, snacks en onbeperkt ranja
Cadeautje voor de jarige
Onwijs veel speelplezier

€ 9,25
 

Meer info
 

Spionnen Feestje

Spannend avontuur in de natuur
Opdrachten met smartphone
Spionnen Certificaat

€ 9,25
 

Meer info
 

Beauty Feestje

Aan de slag met verzorgingsproducten
Aanleren van een handmassage
Aanbrengen van make-up

€ 12,75
 

Meer info
 

Giga Konijnenhol

Het Giga Konijnenhol is het indoor speelparadijs van Beerze Bulten én het Giga Konijnenhol is het huis van Bultje het konijn, misschien kom je hem nog tegen!

Zwemparadijs

Uren waterpret in het overdekte zwemparadijs, verwarmd en voorzien van een peuterbad, speelattributen en supercoole glijbanen.

Beerze Bowling

Een strike gooien met al je vriendjes en vriendinnetjes op een glow in the dark bowlingbaan? Vier dan je verjaardag bij Beerze Bowling!

Ontdek alle mogelijkheden voor een dagje uit bij Beerze Bulten

 

Meer Dagje uit