Beerze Bulten

Beerze Bulten verkozen tot ADAC Superplatz 2021

Vakantiepark Beerze Bulten is door de Duitse ADAC verkozen tot ‘Superplatz 2021’, de hoogste Duitse camping onderscheiding. Enkel campings die aan een aantal strenge beoordelingscriteria voldoen, mogen met 5-sterren worden geclassificeerd en mogen deze benaming gebruiken.

De beoordelingscriteria van ADAC zijn streng te noemen en worden regelmatig aangepast aan de huidige trends en ontwikkelingen. De door de ADAC verkozen Superplatz campings worden prominent vermeld in de ADAC Campinggids en op de website van ADAC. Deze gids wordt door veel kampeerders uit Europa ook wel ‘Der Camperbibel’ genoemd en is een belangrijke leidraad om een camping uit te zoeken.

Steeds meer Duitse kampeerders
Duitsland is al jaren een groeiende doelgroep voor Beerze Bulten. Met name de toeristen uit de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Nedersaksen weten het vakantiepark steeds beter te vinden. Duitsers prijzen in de beoordelingen de aanwezigheid van binnen- en buitenzwembaden, sauna’s en fitness, ruime en luxe kampeerplaatsen, (privé) sanitair en de recreatieplas met speeltoestellen.

ANWB Top Camping 2021
Naast de titel Superplatz 2021 mag Vakantiepark Beerze Bulten zich ook dit jaar weer ANWB Top Camping noemen. De jaarlijkse inspecties door de ANWB zijn het uitgangspunt voor de classificatie. Er wordt beoordeeld op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels en horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore.

Toekomst
Beerze Bulten blijft ook tijdens deze coronaperiode doorinvesteren om mee te blijven doen aan de top en aan de eisen te voldoen van de moderne kampeerder. Zo worden er dit jaar onder meer een aantal kampeerplaatsen voorzien van privé sanitair bij de plek. Ze worden voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel, voor nog meer gemak en comfort van de gasten.

 
Camping