Beerze Bulten

Wortelpop Familiefestival keert terug in 2024 met spetterende line-up

BEERZE - Na enkele jaren afwezigheid is het met groot genoegen dat we aankondigen dat het Wortelpop Familiefestival terugkeert met de vijfde editie op zaterdag 15 juni 2024. Het gezellige festival, geliefd bij jong en oud, zal dit jaar wederom plaatsvinden op het prachtige Festiveld bij Vakantiepark Beerze Bulten. De organisitie is dit jaar in handen van De Grote Haay, Vakantiepark Beerze Bulten en de ANWB.

Het Wortelpop Familiefestival is het ultieme gezinsuitje, een dag vol plezier en vermaak voor alle leeftijden. De kaartverkoop voor dit unieke evenement is op 1 december van start gegaan, en enthousiaste festivalgangers kunnen hun tickets bemachtigen via de officiële website wortelpop.nl.

Eerste lustrum-editie in jubileumjaar

"We zijn ontzettend verheugd dat we het eerste lustrum van Wortelpop kunnen vieren. Door omstandigheden, zoals de impact van corona, hebben we het festival enkele jaren niet kunnen organiseren. Nu, met het 75-jarig jubileum van Beerze Bulten in het vooruitzicht, kan dit fantastische familiefestival uiteraard niet ontbreken in ons jubileumjaar," verklaart Johanneke Hagedoorn van Vakantiepark Beerze Bulten.

Swingende line-up

Met een line-up die garant staat voor een onvergetelijke dag, belooft het Wortelpop Familiefestival 2024 een spektakel te worden. Onder de bevestigde artiesten bevinden zich Numidia, Woezel en Pip, Juf Roos, Unity, Jukebox Boys, Sjors van der Panne, en niet te vergeten, onze eigen Bultje & friends. Deze diverse mix van theater, entertainment en muzikale optredens zorgt voor een dag vol magie en verwondering.

De komende periode wordt er gewerkt aan een breed cultureel en entertainment programma, naast de mooie line up voor families.

ANWB Ledenweekend

Ben jij lid van de ANWB of wil je lid worden? Combineer dan Wortelpop met het ANWB Ledenweekend bij Beerze Bulten.

Kaartverkoop van start

Voor meer informatie en het kopen van tickets voor hét familie-evenement van het jaar, bezoek onze officiële website wortelpop.nl. Mis het niet!

 
 
Wortelpop