Beerze Bulten
Bultje Foundation

Bultje Foundation

Bultje Foundation

De Bultje Foundation is in het leven geroepen om middelen beschikbaar te stellen voor kinderen die het moeilijk hebben. Eerder steunde de familie Hagedoorn verschillende goede doelen, maar in 2013 hebben zij het roer omgegooid en is de Bultje Foundation opgericht. In 2023 vierde de Foundation dus haar 10-jarige jubileum!

Bultje Foundation

Laat kinderen kind zijn

Het doel van de Bultje Foundation is middelen beschikbaar stellen voor kinderen die het moeilijk hebben, zodat deze kinderen zich weer kind kunnen voelen. Dit kan door ze een onvergetelijke dag te bezorgen, maar het kan ook een bijdrage zijn voor een hulpmiddel die het leven van het kind makkelijker maken.

In de zomer konden alle parkgasten en betrokkenen goede doelen en wensen aandragen voor kinderen. Tijdens de ‘Doe eens iets voor een ander show’ die afgelopen zomer twee keer plaats vond gingen verschillende wensen in vervulling.

Roos Anne heeft een taalontwikkelingsstoornis (TOS), een onzichtbare handicap. Door deze stoornis komt Roos Anne bijvoorbeeld niet op alle woorden en is haar verhaal soms wat warrig. Om goed te kunnen lezen en schrijven moet Roos Anne zich concentreren en daarom zit ze op een andere school. Naar school gaan is pittig voor Roos Anne, maar vorig jaar kwam ze erachter dat zij door paardrijden meer rust en energie krijgt. Daarom was haar wens; rijden op een paard over de camping!

Familie den Boer hebben twee dochters die wegens een ziekte allebei in een rolstoel zitten. Hun wens is een speciale bus, zodat ze samen als gezin op pad kunnen gaan. De meiden zijn naast vaste gasten echte Beerze Bulten fans en daarom ontvingen zij een cheque t.w.v. € 5.000,- voor deze bus.

Maar ook ‘kleinere’ wensen werden in vervulling gebracht. Zo ging Cas de lucht in met een ballon. Jeroen nam de honneurs van Aart waar, Duncan mocht samen met Tommie spelen met heel veel lego en kreeg Ninthe zanglessen cadeau van Saar.

Bultje's Wensput

In Bultje’s Tuin vind je een echte wensput. In de emmer van deze put kun jij een wens achterlaten voor iemand die wel wat extra’s kan gebruiken. Dit mag een kleine wens zijn, maar natuurlijk ook een grote. Niets is ons te gek; wij zetten alles op alles om een kind weer kind te laten zijn.