Bultje Foundation

De Bultje Foundation is een initiatief van Beerze Bulten en is opgericht in 2013. Voor de Bultje Foundation steunde Beerze Bulten elk jaar een ander goed doel zoals Stichting Duchenne en Make a Wish. Dit zijn ontzettend mooie doelen, maar ook grote doelen. Daarom besloot familie Hagedoorn het roer om te gooien en een eigen foundation op te richten, zodat ook kleinere initiatieven een kans krijgen.

Laat kinderen kind zijn

Het doel van de Bultje Foundation is middelen beschikbaar stellen voor kinderen die het moeilijk hebben, zodat deze kinderen zich weer kind kunnen voelen. Dit kan door ze een onvergetelijke dag te bezorgen, maar het kan ook een bijdrage zijn voor een hulpmiddel die het leven van het kind makkelijker maken.

In de zomer van 2018 konden alle campinggasten en betrokkenen goede doelen en wensen aandragen voor kinderen. Tijdens de ‘Doe eens iets voor een ander show’ die afgelopen zomer twee keer plaats vond gingen verschillende wensen in vervulling.

Roos Anne heeft een taalontwikkelingsstoornis (TOS), een onzichtbare handicap. Door deze stoornis komt Roos Anne bijvoorbeeld niet op alle woorden en is haar verhaal soms wat warrig. Om goed te kunnen lezen en schrijven moet Roos Anne zich concentreren en daarom zit ze op een andere school. Naar school gaan is pittig voor Roos Anne, maar vorig jaar kwam ze erachter dat zij door paardrijden meer rust en energie krijgt. Daarom is haar wens; rijden op een paard over de camping!

Familie den Boer hebeen twee dochters die wegens een ziekte allebei in een rolstoel zitten. Hun wens is een speciale bus, zodat ze samen als gezin op pad kunnen gaan. De meiden zijn naast vaste gasten echte Beerze Bulten fans en daarom ontvingen zij deze zomer een cheque t.w.v. € 5.000,- voor deze bus.

Maar ook ‘kleinere’ wensen werden in vervulling gebracht. Zo mocht Yfke dit jaar een interview doen met Saar voor haar spreekbeurt en ging Cas de lucht in met een ballon. Jeroen nam de honneurs van Aart waar, Duncan mocht samen met Tommie spelen met heel veel lego en kreeg Ninthe zanglessen cadeau van Saar.

Lees meer over de Bultje Foundation
Bultje Foundation
 
 
 

Tactus: Talk ’n Joy week

Speciaal voor kinderen waarvan de ouder(s) een verslavingsprobleem heeft (gehad). Gesteund door de Bultje Foundation.
 

Arne Slot Voetbaldagen

Kinderen die via Jeugdfonds Sport Zwolle sporten bij een vereniging kunnen op kosten van de Bultje Foundation deelnemen aan de Arne Slot Voetbaldagen.