1. Gelegen in het Overijsselse Beerze
 2. Aan rivier de Vecht
 3. Nabij Ommen en Hardenberg

Omgeving Beerze Bulten

"Volgens velen de mooiste plek van Nederland"

Een park waar je optimaal van het echte buitenleven kunt genieten! Alles wat Beerze Bulten biedt in combinatie met de natuurlijke omgeving van het Vechtdal geeft je de ideale vakantiebestemming.

 

"Een natuurrijke, groene, gastvrije en bijzondere omgeving"

 

🌳 Ontdek de natuur

 1. Rivier de Vecht
 2. Zandverstuiving de Sahara in Ommen
 3. Het Beerze Pad

🛍️ Verken dorpen & steden

 1. Hardenberg
 2. Ommen
 3. Zwolle

🎡 Ga eropuit

 1. Koesafari
 2. Attractiepark Slagharen
 3. Adventurepark Hellendoorn

Wandelen door de natuur

Tegenover Beerze Bulten bevinden zich prachtige wandelroutes. Al vanaf de parkeerplaats lopen de gele (3 kwartier) en de rode (5 kwartier) route, waarbij je kunt genieten van de prachtige natuur. Trek dus je wandelschoenen aan en ontdek Beerzes mooiste plekjes.

Zo is er het Beerze Pad, een unieke wandeltocht van 11 kilometer door het authentieke landschap van het nog vrij onbekende, maar verbijsterende Overijsselse Vechtdal. Het ongekende natuurschoon zal jou en je kinderen kinderen bekoren. Misschien zie je, als je rustig bent, zelfs wel een ree! Maar je kunt nog veel meer natuurschoon ontdekken dankzij het Wandelnetwerk Vechtdal Overijssel. Dit wandelnetwerk bevat namelijk maar liefst 1.300 kilometer aan wandelroutes!

Meer over het Vechtal

In het Overijsselse Vechtdal is van alles te beleven en dit is misschien wel de mooiste en meest veelzijdige plek van Nederland. De zandverstuivingen, oerbossen, jeneverbesvelden, agrarische esgronden en rivier de Vecht maken het geheel uniek. De Vecht baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. 

 

Fietsen in het Vechtdal

Ook zijn er diverse fietsroutes die de moeite meer dan waard zijn! je kunt bij onze receptie een handige fiets- en wandelkaart bemachtigen met diverse fiets- en wandelroutes in de omgeving die allemaal beginnen vanaf Beerze Bulten. Neem je jouw eigen fiets niet mee? Geen probleem! Je kunt verschillende type fietsen huren bij de receptie. 

Fietsen huren
 

Kanoën over de Vecht

Beerze Bulten bevindt zich aan een zijtak van de rivier de Vecht en vanaf het park kun je zo het water in met een kano. De kano's zijn te huur bij de receptie voor een dagdeel of dag. Je kunt ook een afzaktocht naar Ommen maken. Een echte aanrader! Want het is niet alleen leuk, maar je ziet ook nog een plekjes die je anders niet ziet!

Kano's huren