Beerze Bulten is een 5-sterren Vakantiepark en Familiecamping, gelegen in het Overijsselse Beerze, middenin de natuur van het Vechtdal en langs de oevers van rivier de Vecht.

Het park beschikt over circa 550 kampeerplaatsen en 60 vakantie-accommodaties, van luxe lodges, bungalows tot groepsaccommodaties. Daarnaast beschikt het park over vele faciliteiten, voor een perfecte vakantie of een heerlijke dagje uit. Beerze Bulten is een erkende ANWB Topcamping en genomineerd voor ANWB Camping van het Jaar.

Geschiedenis van Beerze Bulten
 
 
ANWB Speciale corona maatregelen kenmerk
Green Key
 

Faciliteiten

Beerze Bulten beschikt onder meer over de volgende faciliteiten

  1. Binnen- en buitenzwembad met glijbanen en speeltoestellen
  2. Indoorspeelparadijs Het Giga Konijnenhol, met binnen- en buitentheater, vier bowlingbanen en Bultje's Eetkamer
  3. Wellness & Sauna's
  4. Beautysalon
  5. Brasserie De Hagehorst
  6. Fitness
  7. Supermarkt
 
Bekijk alle faciliteiten
 

Awards en nominaties

Zeer vereerd zijn we dat we in al die jaren veel awards en nominaties in ontvangst hebben mogen nemen. Hier zijn wij als park bijzonder dankbaar voor en voor. Weten welke awards en nominaties dit zijn? Lees dan verder.

Bekijk awards en nominaties
 

#Onvergetelijk

Het zal je misschien niet zijn ontgaan dat wij vaak communiceren met het woord onvergetelijk. Een bezoek aan Beerze Bulten moet een onvergetelijke ervaring zijn voor al onze gasten. Van jong tot oud en van dagbezoekers tot vakantiegasten is dit waar wij met ons hele team dag in en dag uit naar streven.

Lees meer over #Onvergetelijk