ANWB Topcamping & Genomineerd Camping van het Jaar

Nieuw

  • Duurzaam concept van gerecycled materiaal
  • Geschikt voor 4 personen

Wikkelhouses

Duurzaam en unieke accommodaties sinds zomer 2022 bij Beerze Bulten!

Sinds de zomer kun je bij Beerze Bulten een verblijf boeken in één van de nieuwe duurzame en stijlvolle Wikkelhouse-accommodaties! Een uniek verblijfconcept, ontwikkeld in Amsterdam.

 
 
 
  • Genomineerd als 'meest bijzondere huuraccommodatie' bij 'ANWB Camping van het Jaar 2023'-verkiezing

Genomineerd als 'meest bijzondere huuraccommodatie' bij 'ANWB Camping van het Jaar 2023'-verkiezing

 

Wikkelhouse XL

Deze grotere variant beschikt over een slaapkamer met 2-persoonsbed en een slaapkamer met stapelbed. Daarnaast beschikt hij over vaatwasser en is hij qua oppervlakte een slag groter dan zijn kleine broertje, de Wikkelhouse.
 
Meer informatie
 

Wikkelhouse

Bij deze compactere variant is er door het 2-persoons klapbed en het 2-persoonsbed boven de badkamer ook ruimte voor 4 personen.
 
Meer informatie
 

Duurzaam maakproces

Wikkelhouses bestaan in de basis uit gerecycled materiaal. Dit wordt met een speciale gepatenteerde methode rond een grote mal gewikkeld en er milieuvriendelijke lijm wordt toegevoegd. Op deze manier ontstaat er een keiharde en isolerende structuur. Door dit wikkelproces (waar hij zijn naam aan heeft te danken) worden warmte-isolatie en constructie op een duurzame manier geïntegreerd. Vervolgens wordt ieder segment beschermd met een waterdichte ademende folie. Dit is vergelijkbaar met ademende regenkleding. In de laatste stap wordt hij afgewerkt met houten panelen.

 
Wikkelhouse XL
 

Ontdek Beerze Bulten

Plattegrond

Ontdek de Wikkelhouses op onze nieuwe plattegrond.
Bekijken
 

Faciliteiten

Ontdek alle faciliteiten. Vakantiepark Beerze Bulten beschikt over een grote verscheidenheid aan faciliteiten. Vervelen is absoluut géén optie!
Meer informatie
 

Accommodaties

Ontdek al onze accommodaties, van glamping lodges tot luxe bungalows en groepsaccommodaties.
Alle accommodaties