Beerze Bulten

Duurzame Wikkelhouses

Winnaar ANWB Camping van het Jaar

Winnaar ANWB Camping van het Jaar

  • 'Meest bijzondere huuraccommodatie 2023' door ANWB
  • Duurzaam concept van gerecycled materiaal
  • Geschikt voor 4-6 personen

Wikkelhouses

Duurzaam en unieke accommodaties sinds zomer 2022 bij Beerze Bulten!

Sinds de zomer kun je bij Beerze Bulten een verblijf boeken in één van de nieuwe duurzame en stijlvolle Wikkelhouse-accommodaties! Een uniek verblijfconcept, ontwikkeld in Amsterdam.

  • Genomineerd als 'meest bijzondere huuraccommodatie' bij 'ANWB Camping van het Jaar 2023'-verkiezing

Wikkelhouse

Bij deze compactere variant is er door het 2-persoons klapbed en het 2-persoonsbed boven de badkamer ook ruimte voor 4 personen. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel.

Wikkelhouse XL

Wikkelhouse XL is de grotere variant en beschikt over een slaapkamer met 2-persoonsbed en een slaapkamer met stapelbed. Daarnaast beschikt hij over vaatwasser.

Wikkelhouse Duo

Nieuw in 2024
De 6-persoons Wikkelhouse Duo is nieuwste aanwinst in de Wikkelhouse-familie bij Beerze Bulten. In deze geschakelde accommodatie zijn de leef- en slaapruimte gescheiden.

Duurzaam maakproces

Wikkelhouses bestaan in de basis uit gerecycled materiaal. Dit wordt met een speciale gepatenteerde methode rond een grote mal gewikkeld waarna er wordt milieuvriendelijke lijm toegevoegd. Op deze manier ontstaat er een keiharde en isolerende structuur. Door dit wikkelproces (waar hij zijn naam aan heeft te danken) worden warmte-isolatie en constructie op een duurzame manier geïntegreerd. Vervolgens wordt ieder segment beschermd met een waterdichte ademende folie. Dit is vergelijkbaar met ademende regenkleding. In de laatste stap wordt hij afgewerkt met houten panelen.

 
 
Wikkelhouse XL
 

Ontdek Beerze Bulten

Plattegrond

Ontdek de Wikkelhouses op onze nieuwe plattegrond.
Bekijken

Faciliteiten

Ontdek alle giga gave faciliteiten bij Beerze Bulten, er is hier zoveel te beleven! Van zwemparadijs en waterspraypark tot indoorspeeltuin en horeca!
Meer informatie

Accommodaties

Ontdek al onze accommodaties, van glamping lodges tot luxe bungalows en groepsaccommodaties.
Alle accommodaties