Beerze Bulten

Oudste werknemer Beerze Bulten viert 80e verjaardag

Onder het motto ‘old soldiers never die’ viert Mans de Lange uit Beerzerveld zaterdag 10 april zijn 80e verjaardag. Mans is nog altijd 2 dagen in dienst bij Vakantiepark Beerze Bulten en staat nog steeds zijn mannetje. Voorlopig weet hij nog van geen ophouden.

Bijna 35 jaar gelden is Mans in dienst gekomen bij het vakantiepark. Na een ongeval op de bouwplaats en revalidatie daarna voelde Mans zich weer fit genoeg om ergens aan de slag te gaan en dat was 3 kilometer verderop bij de Beerze Bulten in de technische dienst. Mans was dan ook de eerste vaste medewerker in de technische dienst en is dat al die jaren blijven doen. 

“Ik was nog een kleine jongen van een jaar of 8/9 toen Mans in dienst kwam en hij bracht ons nog wel eens naar school. Nu zoveel jaren later is hij nog steeds bij ons in dienst en ongelooflijk hoe fit hij nog is. Voor mijn gevoel is hij in al die jaren niet veranderd,” aldus Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van Beerze Bulten. Mans zijn werkzaamheden bestonden in die eerste jaren vooral uit onderhoud en het verhelpen van storingen. Maar Mans keek ook altijd verder dan zijn neus lang is. Een caravan die verkeerd stond, bezoekers die over het gaas klommen of een loslopende hond. Mans was en is niet bang om ergens op af te stappen en de gast even vriendelijk te woord te staan. Ook bij storingen na werktijd was Mans nooit te beroerd om te komen om het op te lossen.  “We hebben nog steeds veel plezier met Mans, hij steekt zijn mening niet onder stoelen of banken en heeft overal wel een oplossing voor. Daarnaast is hij één van de cultuurdragers van de organisatie met zijn rood-wit-blauwe muts en we hopen dan ook dat hij nog lang bij ons zal blijven.”

Afgelopen zaterdag werd Mans op zijn verjaardag verrast door zijn collega's. Hij werd op een versierde wagen opgehaald bij zijn huis in Beerzeveld en kreeg na een rondrit zijn eigen bankje aangeboden op het park.

RTV Oost deed verslag (+video)

 
Camping