Beerze Bulten

Beerze Bulten in de top 3 van Europa

BEERZE - Vakantiepark Beerze Bulten heeft afgelopen weekend tijdens het ADAC Camping Awards Gala in Stuttgart een onderscheiding ontvangen voor de prestigieuze nominatie. Deze internationale erkenning, uitgereikt door PiNCAMP, het toonaangevende ADAC-campingportaal, bevestigt de positie van Beerze Bulten als een park dat tot de top van Europa behoort.

Beerze Bulten is, met veel trots, opgenomen in de top 3 van Europa door een internationale jury bestaande uit 44 kampeerexperts. De nominatie in de categorie "ADAC Camping Booking" benadrukt met name het online boeken van accommodaties en kampeerplaatsen, waarbij Beerze Bulten uitblinkt in klantvriendelijke boekings- en annuleringsvoorwaarden. Dit maakt het boeken van een verblijf bij Beerze Bulten niet alleen eenvoudig maar ook makkelijk toegankelijk voor kampeerliefhebbers.

Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van Vakantiepark Beerze Bulten: "We zijn verheugd dat onze continue inspanningen om de customer journey in ons boekingsproces te verbeteren, internationale erkenning hebben gekregen. Samen met onze partners hebben we flinke stappen gezet in automatisering, wat ons servicelevel heeft verhoogd. Deze erkenning stelt ons in staat om nog meer aandacht te schenken aan persoonlijke aandacht voor onze gasten, wat voor ons altijd voorop staat."

De ADAC Camping Awards 2024 vormen een eerbetoon aan trendsetters in de kampeerbranche, waarbij genomineerde bedrijven strijden op het gebied van duurzaamheid, milieubewustzijn, innovatie, vooruitgang, demografische verandering en toegankelijkheid. Beerze Bulten bevindt zich in de top 3 van Europa, waarmee het vakantiepark bewijst dat het tot de top van kampeerbedrijven behoort. Het jaarlijkse PiNCAMP (ADAC) Camping Gala in Stuttgart is jaarlijks het internationale podium zijn waarop de prestaties van de topcampings worden gevierd en bekroond.

 
 
Gerrit-Jan en Johanneke Hagedoorn (eigenaren Vakantiepark Beerze Bulten) bij het ADAC Camping Awards Gala in Stuttgart afgelopen weekend.

Gerrit-Jan en Johanneke Hagedoorn (eigenaren Vakantiepark Beerze Bulten) bij het ADAC Camping Awards Gala in Stuttgart.