'Zorg op locatie' bij Beerze Bulten

03 mei 2016

Om gasten tijdens hun verblijf zorg op locatie te bieden zijn wij een samenwerking aangegaan met een regionale zorgorganisatie. Gasten kunnen tijdens hun verblijf onder meer gebruik maken van (kinder)fysiotherapie, revalidatie, manueel therapie en hulp bij verzorging. Deze zorg geeft mensen de mogelijkheid hun vakantie te continueren als er tijdens of voor de vakantie iets is voorgevallen, waardoor de vakantie in het water dreigt te vallen.

Gasten die door hun rug zijn gegaan bij het opzetten van de tent of hun enkel hebben verzwikt tijdens een boswandeling hebben de mogelijkheid om zorg te ontvangen in bijvoorbeeld hun voortent of bungalow. Ook mensen die chronisch ziek zijn of revalidatie nodig hebben kunnen terecht op ons park voor zorg op locatie, omdat zij behandeld kunnen worden tijdens hun vakantie. Door deze samenwerking is het mogelijk om tijdens de vakantie te herstellen en na de vakantie weer te functioneren in gezin of werksituatie.

Beerze Bulten is de samenwerking aangegaan met de innovatieve organisatie Zorg op locatie. Zorg op locatie is sinds 2008 actief in de regio het Vechtdal en merkt sinds 2015 dat er meer aandacht kwam voor de vraag naar zorg op locatie, zoals bijvoorbeeld op campings of vakantieparken. Dankzij de bundeling van krachten van verschillende zorgverleners, zorgt Zorg op locatie ervoor dat vakanties en externe verblijven voor het werk gewoon door kunnen gaan.

Voor meer informatie over Zorg op locatie kunt u terecht op www.zorgoplocatie.nl of bij de hoofdreceptie op het park.