Beerze Bulten

Gezichtsherkenning

 • Nooit meer jouw toegangsbewijs vergeten
 • Veiligere omgeving voor onze gasten
 • Gemakkelijke, snelle en veilige toegangscontrole

Veel mensen maken in het dagelijks leven al veel gebruik van gezichtsherkenning, bijvoorbeeld om je iPhone te ontgrendelen. De toegang tot onze faciliteiten, zoals ons zwembad en indoor speelparadijs, werkt ook met deze zogenaamde biometrische software. Maar wat is dat eigenlijk? We leggen het je graag uit.

 

Voordelen

 • Nooit meer jouw toegangsbewijs vergeten
 • Veiligere omgeving voor onze gasten
 • Gemakkelijke, snelle en veilige toegangscontrole

Stap 1

  (Profiel)foto uploaden

  Verblijfsgast? Doe dit alvast thuis via 'Mijn Beerze Bulten' in de app!
   Meld je anders eenmalig bij onze receptie.

Stap 2

  Scan je gezicht bij de toegangspoortjes

Stap 3

  Je bent herkend en kunt naar binnen!

  Handig toch?!

Hoe werkt het?

Bij gezichtsherkenning meet een computerprogramma, met behulp van een foto, een aantal gezichtsherkenningspunten van een gezicht op. Als deze kenmerken hetzelfde zijn als de kenmerken die het eerder heeft opgeslagen, dan is het gezicht herkend.

Om een uniek versleuteld profiel te maken wordt er een sjabloon gemaakt van jouw gezichtsherkenningspunten. In enkele seconden worden de unieke punten vastgelegd en omgezet naar een uniek versleuteld profiel. Deze versleutelde code kan niet herleid worden naar een echt gezicht. De versleutelde code wordt in een beveiligde digitale kluis opgeslagen. Alle data is opgeslagen in Nederland, streng beveiligd en voorzien van hoge encryptie.

Goed om te weten: De (streng beveiligde) data wordt één dag na vertrek automatisch verwijderd.

Herkenning en toegang

Als je succesvol wordt herkend, gaat de deur of het poortje automatisch open en kan je direct doorlopen. Je gezicht is het toegangsbewijs, dus kun je nooit meer jouw toegangsbewijs vergeten.

Data en systeem

We werken voor gezichtsherkenning met onze leverancier Easysecure, specialist op het gebied van toegangscontrole en ISO 27001 en Data Pro gecertificeerd. Easysecure werkt met de software van IdentySoft, dat wordt gehost in de datacenters van Cyso. Cyso is zowel ISO 20000, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. De IdentySoft servers zijn verdeeld over 3 geografisch gescheiden tier4 datacenters in Nederland. Het systeem wordt door Beerze Bulten gebruikt voor toegangscontrole van het indoor speelparadijs en zwembad voor gasten van Beerze Bulten. Meer over Privacy & Security.

Het gebruik van gezichtsherkenning is geheel vrijwillig en niet verplicht. Indien u ervoor kiest geen gebruik te maken van gezichtsherkenning voor toegang tot faciliteiten, verzoeken wij u zich bij aankomst te melden bij onze receptie voor het verkrijgen van alternatieve toegangsmiddelen.

Wij wijzen erop dat gasten te allen tijde het recht behouden om hun toestemming in te trekken. In het geval van intrekking van toestemming kunnen gasten zich eveneens bij de receptie melden om alternatieve toegangsmiddelen te regelen.

Heb je vragen over gezichtsherkenning bij Beerze Bulten? Neem dan contact op met onze receptie.

Verklaring