Banenmarkt op zaterdag 27 januari

12 januari 2018

We zijn weer op zoek naar enthousiaste toppers voor het aankomende seizoen! Wil je werken bij de 'Beste ANWB camping 2017 van Europa'? Kom dan naar de banenmarkt op zaterdag zaterdag 27 januari!

Ben jij geïnteresseerd in werken in vakantiesferen bij de beste ANWB camping van Europa? Het kampeerseizoen van 2018 start al op 24 maart en wij zijn op zoek naar toppers ter versterking van ons enthousiaste team! Kom naar de Beerze Bulten banenmarkt op zaterdag 27 januari en ontdek de sfeer bij Beerze Bulten! Van 10.00 tot 13.00 uur wordt er deze dag informatie gegeven en krijg je een indruk van de mogelijkheden bij Beerze Bulten. Praat met mensen uit het vakgebied en diverse afdelingen om zo jouw ideale vakantiebaan te vinden bij Beerze Bulten! Wij zoeken enthousiaste mensen voor onder andere de volgende afdelingen:

  • Bediening en keuken
  • Schoonmaak
  • Toezicht speelparadijs
  • Receptie
  • Toezicht zwembaden
  • Poortwachters

Vergeet niet je C.V., legitimatiebewijs en enthousiasme mee te nemen naar de banenmarkt. Kom je ook naar de banenmarkt op zaterdag 27 januari bij Beerze Bulten? Tot dan!

Bedrijfsprofiel:

Vakantiepark Beerze Bulten is een toonaangevende organisatie in de recreatiebranche, met name in de dag- en verblijfsrecreatie. Jaarlijks bezoeken zo’n 100.000 gasten ons park. Het park is 30 hectare groot en beschikt over 580 kampeerplaatsen, 64 verhuuraccommodaties, diverse horeca outlets, overdekt speelparadijs met binnen- en buitentheater, overdekt zwemparadijs en diverse spa- en wellnessvoorzieningen. Beerze Bulten behoort tot de top van de markt en kwaliteit, beleving en innovatie staan voorop.