Wortelpop: familiefestival met O'G3NE en FOURCE

06 mei 2019

Van 14 t/m 16 juni zal de vierde editie van het familiefestival Wortelpop plaatsvinden op het recreatieterrein van Vakantiepark Beerze Bulten. Tijdens de festivaldag op zaterdag 15 juni treden verschillende top artiesten op, zijn er talloze familieactiviteiten en is er een gevarieerd aanbod van foodtrucks. Een spectaculair en gezellig festival voor het hele gezin!

Optredens van o.a. O'G3NE en FOURCE

De organisatie heeft dit jaar weer een fraaie line-up weten vast te leggen. Zo zal onder meer de Nederlandse meidengroep O'G3NE  (bekend van o.a. Eurovisie Songfestival) haar opwachting maken op Wortelpop, evenals de boyband FOURCE (bekend van o.a. het Junior Songfestival) en The Jukebox Boys. Ook dit jaar is er natuurlijk ook aan de kleinsten gedacht! Zij kunnen genieten van een voorstelling van onder meer Sesamstraat en Paw Patrol.

Een weekend lang genieten!

Dit jaar kunnen bezoekers voor het eerst er ook voor kiezen om zelfs een heel weekend lang genieten van Wortelpop. Vrijdagavond begint het festivalweekend met de Beerze Bulten musical vanaf het grote wortelpop podium, gevolgd door de festivaldag op zaterdag met een spectaculaire line up, foodtrucks en talloze familieactiviteiten. Op zondagochtend wordt het festival passend afgesloten met yoga, ochtend gymnastiek en een ontbijt met passende muzikale omlijsting. 

Oorsprong Wortelpop

Wortelpop is een uniek familiefestival dat volledig in het teken staat van muziek, entertainment, vermaak en gezelligheid. In 2010 is Beerze Bulten begonnen met een jaarlijks terugkerend benefietconcert bij Vakantiepark Beerze Bulten. Door de capaciteit en toenemende populariteit van het benefietconcert is in 2016 besloten een familiefestival te organiseren op het recreatieterrein van Beerze Bulten. Door de ruimte op dit terrein zijn er meer mogelijkheden voor een breder en gevarieerder aanbod van eten & drinken, muziek en entertainment. De organisatie van het festival is in handen van Mark Haayema en een team van Vakantiepark Beerze Bulten. Afgelopen jaar was K3 één van de grote publiekstrekkers van Wortelpop.

Kaartverkoop begonnen

Kaartjes zijn verkrijgbaar op wortelpop.nl. Zaterdagtickets (15 juni) zijn verkrijgbaar voor € 13,50 per persoon en weekendtickets (14 t/m 16 juni) zijn verkrijgbaar voor € 20,- per persoon. In beide gevallen zijn kinderen tot 2 jaar gratis. Bekijk voor meer informatie en het hele programma op wortelpop.nl.

Wortelpop Arrangement

Wil jij dit festival ook optimaal beleven? Kom dan kamperen bij familiecamping Beerze Bulten! Wij hebben een speciaal 3-daags Wortelpop arrangement voor je samengesteld.
Niet alleen ontvang je een gratis late check-out (om 19.00 uur) je ontvangt ook nog eens korting op je weekendticket (€ 13,50 ipv € 20,- p.p.)!

Prijs o.b.v. 2 personen € 111,50 (2 nachten, inclusief alle bijkomende kosten)

Losse tickets

Uiteraard is het ook mogelijk om losse tickets te bestellen voor Wortelpop 2019.

  • Zaterdagticket Wortelpop 2019 - 15 juni (kinderen tot 2 jaar zijn gratis): € 13.50
  • Weekendticket Wortelpop 2019 - 14 t/m 16 juni (kinderen tot 2 jaar zijn gratis): € 20.00