Camping Overijssel met zwembad

Op deze camping in Overijssel met zwembad is het altijd fun in het Zwemparadijs: van de glijbanen tot het bubbelbad!

 • Nu boeken
 • De leukste camping met zwembad!

  De prachtige binnen- en buitenbaden van deze camping in Overijssel met zwembad bieden voor elk wat wils. Een heerlijke zwembeleving voor jong en oud! De baden zijn gemaakt van roestvrij staal en de attracties bieden continu zwemplezier. Het zwembad is ook toegankelijk voor een spetterend zwemfeestje!

  Het binnenbad van Beerze Bulten biedt een Adventure Island met bedriegertjes, sproeiers, waterpistolen en tuimelaars. Ook zijn er nog 2 spectaculaire glijbanen in het zwemparadijs waaronder de Space Tube; door de lichteffecten in de glijbaan waan je je in de ruimte. De allerkleinsten hebben plezier op het zandstrandje en in de waterspeeltuin. Het peuterbad is versierd met verschillende speelmogelijkheden.

  Ouders kunnen lekker ontspannen in het wellness gedeelte van het zwembad. Watersproeiers en massagestralen staan tot jouw beschikking. Gewoon een baantje trekken in het roestvrijstalen bad kan natuurlijk ook. Ook tijdens een familiedag kun je genieten in het zwembad.

  Op deze camping met buitenzwembad kun je ook in de zomer heerlijk buiten zwemmen. Het buitenzwembad van Beerze Bulten heeft een grote glijbaan, een zonneweide en ligstoelen om even uit te rusten en te genieten van het mooie weer. Kinderen vermaken zich gegarandeerd op deze camping met zwembad.

  Verblijfsgasten van Vrijetijdspark Beerze Bulten hebben tijdens hun verblijf elke dag vrij toegang tot het zwembad, zo vaak ze willen. En voor €25,00 kunnen verblijfsgasten onbeperkt gebruik maken van onze Beautysalon, Wellness & Fitness.


  Bekijk hier de openingstijden van het zwemparadijs

   

   

  Neem een duik in ons zwemparadijs!

  Neem een duik in ons zwemparadijs!
  Neem een duik in ons zwemparadijs!
  Neem een duik in ons zwemparadijs!
  Neem een duik in ons zwemparadijs!