Beerze Bulten
Bowlen Overijssel

Bowlen Overijssel

  • Bowlingbaan in Beerze
  • 4 spectaculaire bowlingbanen
  • Glow in the dark

Beerze Bowling in Overijssel

Gooi een strike op de nieuwe bowlingbanen van Beerze Bulten!

Kom gezellig met het gezin of met vrienden bowlen bij Beerze Bulten. Onze vier banen beschikken over coole glow in the dark effecten en een bumper voor de allerkleinsten. Daarnaast kun je tijdens het wachten op jouw beurt genieten van een heerlijk hapje en drankje!

 

"Wie gooit de eerste strike op de spectaculaire bowlingbanen van Beerze Bowling?"

Bowlen bij Beerze Bowling in Overijssel

Kom samen met het gezin, tijdens een familiedag of een dagje uit bowlen bij Beerze Bulten, gelegen tussen Ommen en Hardenberg in Overijssel. De vier bowlingbanen van Beerze Bowling zijn uitgerust met gave laserlichten en glow in the dark effecten. Wanneer je niet aan de beurt bent met bowlen op familiecamping Beerze Bulten in Overijssel, dan kun je neerstrijken op de heerlijke loungeset. Om de wedstrijd eerlijk te houden op de bowlingbanen, kun je per speler bepalen of er een bumper aan de zijkanten van de baan komt zodat ook de allerkleinsten kans maken op een strike! Bekijk onderstaand onze prijzen en arrangementen voor bowlen in Overijssel.

Arrangementen voor bowlen in Overijssel

Bowlen in Overijssel bij Beerze Bowling is ook te combineren tijdens een avond uit eten of met een buffet. Ook kun je op 5-sterren camping Beerze Bulten een dagje spelen in de vernieuwde indoor speeltuin afsluiten met een gezellig wedstrijdje bowlen. Neem contact met ons op voor meer informatie en eventueel een offerte.