Beerze Bulten
Vakantie met hond

Vakantie vieren met je trouwe viervoeter

  • 5-sterren vakantiepark en familiecamping
  • Hondvriendelijke kampeerplekken en accommodaties
  • Natuurrijke ligging in het Vechtdal

Op stap met je hond in Beerze

Kamperen met je hond doe je natuurlijk bij Beerze Bulten!

Geniet van een heerlijke vakantie met het héle gezin, want ook honden (of andere huisdieren) zijn toegestaan op camping Beerze Bulten in Overijssel! We hebben speciale bungalows en kampeerplekken waar honden ook welkom zijn. Deze bevinden zich aan de rand van het bos, zodat je vanaf je plek mooie wandelingen kunt maken.

Poot aan alle harige dierenvriendjes, hopelijk zien wij jullie snel!

"Vanaf Beerze Bulten loop je zo met je trouwe viervoeter de bossen van het Vechtdal in"

Vind hier een plekje voor jou én je hond:

Een giga avontuur voor iedereen!

Tijdens je verblijf bij Beerze Bulten kun je onbeperkt gebruik maken van onze uitstekende parkfaciliteiten. Zo beleven de kinderen giga veel zwem- en speelplezier bij indoorspeelparadijs het Giga Konijnenhol, de grote buitenspeeltuin het Giga Konijnenveld of bij de binnen- en buitenzwembaden met glijbanen. Terwijl jullie als ouders heerlijk kunnen ontspannen bij de wellness en de beautysalon of lekker stoom afblazen bij de professionele fitness. Op onze hondvriendelijke camping beleeft jong en oud een heerlijke tijd!

Max. 2 huisdieren per kampeerplaats

Op kampeerplaatsen 424 t/m 492 zijn honden toegestaan. Er geldt een maximum van 2 honden.

Max. 1 huisdier per bungalow

In Bungalow 9, 10 en 11 is je huisdier welkom. Er geldt een maximum van 1 hond per bungalow.

Grote zandverstuiving

Naast het park ligt een grote zandverstuiving van 20 hectare. Heerlijk om met je hond te wandelen!

Jullie avontuur bij Bultje

Bij familiecamping Beerze Bulten zijn jij en jouw hond (of ander huisdier) van harte welkom! De bungalows en kampeerplaatsen op onze camping liggen aan de rand van het park bij het bos van Beerze, zodat je snel met jouw hond vanaf de camping midden in de natuur van het Vechtdal bent! In deze aangrenzende bossen, net buiten onze hondvriendelijke camping, zijn er tal van mogelijkheden om jouw hond buiten de camping uit te laten of om lange wandelingen te maken. Na deze wandeling kun je heerlijk plaatsnemen in Brasserie de Hagehorst, waar jouw hond ook welkom is.

 

Beoordeling - 10


"De vakantie in zijn geheel was onvergetelijk, we hebben genoten van de mooie camping, het super animatie team en de mooie omgeving om lekker te wandelen met de honden."

Sabine - via beoordelingen

 

Dit vroegen eerdere gasten ons:

Moeten honden aangelijnd zijn op de camping?

Ja, honden dienen bij Beerze Bulten aangelijnd te zijn. Wil je naar het centrale gedeelte lopen van de camping? Dit kan via het speciaal aangelegde hondenpaadje. Dit pad wordt aangegeven met bordjes. Dit is ook van toepassing voor honden van bezoekers op de camping. 

In welk bos kan ik mooi wandelen met mijn hond?

Het bos naast de camping is een fijne uitvalsbasis om samen lekker te dollen. Maar wandelen langs de Beerze is ook een aanrader! Hier wandel je langs de slingerende beek en loop je door kleurrijke graslanden.