• Kamperen met je hond
  • Hondvriendelijke camping
  • In het Vechtdal

Kamperen met je hond in Nederland

Kamperen met je hond doe je natuurlijk bij Beerze Bulten!

Geniet van een heerlijke vakantie met het héle gezin, want ook honden (of andere huisdieren) zijn toegestaan op camping Beerze Bulten in Overijssel! We hebben speciale bungalows en kampeerplekken waar honden ook welkom zijn. Deze bevinden zich aan de rand van het bos, zodat je vanaf je plek mooie wandelingen kunt maken.

Huisdier dient op de plaats aangelijnd te zijn. In geval je gebruikt maakt van een hondenhekje, is dit alleen toegestaan tot aan de normale luifel, behorende bij (voor)tent/caravan.

De kosten zijn ‚ā¨4,00 per nacht per hond.

 
 

"Vanaf Beerze Bulten loop je zo met je trouwe viervoeter de bossen van het Vechtdal in"

Faciliteiten op onze hondvriendelijke camping

Wanneer je kiest voor een bungalow huren of komt kamperen met je honden op onze camping in Nederland kun je naast het wandelen ook gebruik maken van onze uitstekende faciliteiten. Zo beleven de kinderen giga veel zwem- en speelplezier bij het indoorspeelparadijs het Giga Konijnenhol, de grote buitenspeeltuin het Giga Konijnenveld of bij de binnen- en buitenzwembaden met glijbanen. Terwijl jullie als ouders heerlijk kunnen ontspannen bij de wellness en de beautysalon. Of lekker stoom kunnen afblazen bij de professionele fitness. Op onze hondvriendelijke camping in Nederland beleeft jong en oud een heerlijke tijd!

Onze camping met hond in het kort

Max. 2 huisdieren per kampeerplaats

Op kampeerplaatsen 424 t/m 492 zijn honden toegestaan. Er geldt een maximum van 2 honden.

Max. 1 huisdier per bungalow

In Bungalow 9, 10 en 11 is je huisdier welkom. Er geldt een maximum van 1 hond per bungalow.

‚ā¨3,60 per nacht per hond

De kosten bedragen ‚ā¨3,60 per nacht per hond. Geef je tijdens het boeken even aan dat¬†je huisdier mee komt?

Jouw verblijf met je honden op onze camping

Neem je graag jouw hond mee naar een camping waar honden zijn toegestaan in Nederland? Bij familiecamping Beerze Bulten zijn jij en jouw hond (of ander huisdier) van harte welkom!

De bungalows en kampeerplaatsen op onze camping liggen aan de rand van het park bij het bos van Beerze, zodat je snel met jouw hond vanaf de camping midden in de natuur van het Vechtdal bent! In deze aangrenzende bossen, net buiten de hondvriendelijke camping tegenover de slagboom bij vak E, zijn er tal van mogelijkheden om jouw hond buiten de camping uit te laten of om lange wandelingen te maken. Na deze wandeling kun je heerlijk plaatsnemen in Brasserie de Hagehorst, waar jouw hond ook welkom is.

Wil je naar het centrale gedeelte lopen van de camping met je hond? Dit kan, mits jouw hond is aangelijnd, via het speciaal aangelegde hondenpaadje. Dit pad wordt aangegeven met bordjes. Dit is ook van toepassing voor honden van bezoekers op de camping. Wanneer kom jij een huisje huren of kamperen met je hond bij Beerze Bulten?

 
 
 
 
 

Beoordeling - 10


"Top camping, mooie locatie, schone accommodaties, fijn zwembad en top animatieteam. Voor zoveel vakantieplezier hoef je niet naar het buitenland!"

Jo op Zoover