• ANWB Camping van het Jaar 2023
  • Eigen badkamer in sanitairgebouwen
  • Kampeerplaatsen met privĂ© sanitair

Camping met privé sanitair

Een camping met privé sanitair zorgt voor een onbezorgde vakantie. 

Met je toilettas en handdoek de camping over? Of in de rij wachten bij de douches en toiletten? Niet op een camping met privé sanitair in Nederland. Bij Beerze Bulten kun je kamperen met privé sanitair, in het sanitairgebouw óf bij je kampeerplaats. Eigen sanitair, helemaal voor jezelf: 100% privacy! 

 
 

"Je geniet van het buitenleven tijdens een kampeervakantie, maar je hebt ook het comfort van thuis."

Privé sanitair bij je kampeerplaats:

Comfortplaats met Privé Sanitair

Privé sanitair in de centrale sanitairgebouwen:

Wat houdt een camping met eigen sanitair in?

Een privé sanitair camping betekent dat je gebruik kunt maken van een ruime cabine met een toilet, douche en wastafel mét spiegel, alleen voor jouw eigen gezin. Gedurende de hele vakantie kun je jouw toiletspullen laten staan, terwijl de cabine toch dagelijks wordt schoongemaakt door ons enthousiaste team. Wat een luxe is dat! Het privé sanitair op onze camping bevindt zich in de luxe centrale sanitairgebouwen, verspreid over het terrein, maar altijd dicht bij jouw kampeerplaats. Ook bieden we privé sanitair direct bij je kampeerplaats. Je eigen sanitair, nóg dichterbij, hoe fijn is dat? Jouw campingplaats met privé sanitair beschikt verder over een eigen waterpunt, riolering, 8 ampÚre elektra en gratis wifi. 

Eigen badkamer in sanitairgebouw

De privé cabines in het sanitairgebouw bieden een toilet, douche en wastafel. Alleen voor jouw gezin.

Sanitair bij je kampeerplaats

Een eigen douche, toilet en wastafel binnen handbereik, direct naast je kampeermiddel.

De voordelen

Je kunt je toiletspullen laten staan, je geniet van veel privacy en je hoeft nooit te wachten om te douchen.

Een sfeerimpressie van onze camping met privĂ© sanitair 📾

Camping met privé sanitair en véél faciliteiten

Luxe kamperen met privé sanitair? Dat doe je bij Beerze Bulten! Wij zijn een luxe 5-sterren camping, mét eigen sanitair en giga gave faciliteiten. Voor de (klein)kinderen en voor jullie als (groot)ouders! Om te beginnen met de eyecatcher van onze camping met privé sanitair in Overijssel: het ondergrondse Giga Konijnenhol. Ook wel het huis van Bultje het Konijn, waar de kids urenlang klimmen en klauteren in het overdekte speelparadijs, een strike gooien op de bowlingbaan of keihard lachen tijdens een theatershow. Ook aan de ouders is gedacht, want in de loungeruimte geniet je van een kopje koffie en zenden we regelmatig leuke sportwedstrijden uit!

Natuurlijk beschikt onze camping met privé sanitair in Nederland ook over een ontzettend gaaf zwemparadijs met binnen- en buitenbaden, een Adventure Island en glijbanen. Voor inspanning kun je terecht bij onze fitness, voor ontspanning bij de wellness en beautysalon. En dit alles vlak bij jouw campingplaats met privé sanitair! 

 
 
 
 

Beoordeling - 9


"Prima camping. Veel speeltoestellen voor de kinderen. Sanitair werd erg goed schoongehouden. Complimenten voor het schoonmaakteam!"

Van Eijk op Zoover