Beerze Bulten

Camping met privé sanitair

  • 5-sterren camping in Overijssel
  • Kamperen met privé sanitair
  • Gelegen tussen de bossen

Kamperen met eigen sanitaire voorzieningen

Ervaar het échte kampeergevoel, met een luxe touch

Met je toilettas en handdoek de camping over? Of in de rij wachten bij de douches en toiletten? Niet op een camping met privé sanitair. Bij Beerze Bulten kun je kamperen met privé sanitaire voorzieningen in het sanitairgebouw óf bij je kampeerplaats. Eigen sanitair, helemaal voor jezelf: 100% privacy! 

"Je geniet van het buitenleven tijdens een kampeervakantie, maar je hebt ook het comfort van thuis."

Ontdek onze opties voor privé sanitair tijdens jouw kampeervakantie:

Waarom kiezen voor een kampeerervaring met privé sanitair?

Een kampeerplek met privé sanitair betekent dat je beschikt over een eigen sanitaire cabine met een toilet, douche en wastafel mét spiegel, en dat allemaal alleen voor jou en je kampeergenoten. Gedurende de hele vakantie kun je jouw toiletspullen laten staan, terwijl de cabine dagelijks wordt schoongemaakt door ons schoonmaakteam. Wat een luxe is dat! Daarnaast kun je kiezen voor een privé cabine in één van onze luxe centrale sanitairgebouwen. Deze zijn verspreid over het terrein, maar altijd dicht bij jouw kampeerplaats!

Eigen badkamer in sanitairgebouw

De privé cabines in het sanitairgebouw bieden een toilet, douche en wastafel. Alleen voor jouw gezin.

Sanitair bij je kampeerplaats

Een eigen douche, toilet en wastafel binnen handbereik, direct naast je kampeermiddel.

Alleen maar voordelen

Je kunt je toiletspullen laten staan, je geniet van veel privacy en je hoeft nooit te wachten om te douchen.

Een sfeerimpressie van onze camping

Eindeloos plezier met onze giga gave faciliteiten

Kamperen met privé sanitair doe je bij Beerze Bulten! Wij zijn een luxe 5-sterren camping, mét giga gave faciliteiten voor de (klein)kinderen en voor jullie als (groot)ouders! Om te beginnen met de eyecatcher van onze camping: het ondergrondse Giga Konijnenhol. Ook wel het huis van Bultje het Konijn, waar de kids urenlang klimmen en klauteren in het overdekte speelparadijs, een strike gooien op de bowlingbaan of keihard lachen tijdens een theatershow. Ook aan de ouders is gedacht, want in de loungeruimte geniet je van een kopje koffie en zenden we regelmatig leuke sportwedstrijden uit! Natuurlijk beschikt onze camping ook over een gaaf zwemparadijs met binnen- en buitenbaden en glijbanen. Voor inspanning kun je terecht bij onze fitness, voor ontspanning bij de wellness en beautysalon. En dit alles vlak bij jouw campingplaats met privé sanitair! 

 

Beoordeling - 9


"Prima camping. Veel speeltoestellen voor de kinderen. Sanitair werd erg goed schoongehouden. Complimenten voor het schoonmaakteam!"

Van Eijk op Zoover

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

Waarover beschikken de kampeerplekken bij Beerze Bulten?

De extra ruim opgezette kampeerplaatsen met privé sanitair beschikken over een eigen waterpunt, riolering, 8 ampère elektra, TV-aansluiting (CAI) en gratis wifi. Bij Beerze Bulten kampeer je in een groene omgeving omringd door bomen! 

Kan ik ook komen kamperen met mijn hond?

Zeker weten! Bij Beerze Bulten vinden wij het maar al te gezellig dat jouw trouwe viervoeter mee komt. Wij bieden huisdiervriendelijke kampeerplekken aan waar je samen kunt genieten. Honden dienen op de plaats aangelijnd te zijn. In het geval je gebruikt maakt van een hondenhekje, is dit alleen toegestaan tot aan de luifel, behorende bij (voor)tent/caravan.