• Fitness en groepslessen
 • Voor verblijfsgasten en daggasten
 • Van yoga tot bootcamp

Fitness en groepslessen

Fitnessruimte van het hoogstse niveau.

Beerze Bulten beschikt over een professionele fitness. Bij ons vind je de rust en ruimte om, eventueel samen met een coach, te werken aan een betere conditie, een beter figuur of gewoon aan de algehele fitheid.

Voor verblijfsgasten is deelname aan groepslessen gratis.

 

"Bewegen is super belangrijk voor lichaam en geest"

 

Fitnessruimte

 • Apparatuur van Technogym
 • Professionele instructeurs
 • Inclusief begeleiding

Meer over fitness

Bij Fitness Beerze Bulten staat een fitnessruimte van het hoogste niveau tot de beschikking van verblijfsgasten en daggasten. Wij werken met fitnessapparatuur van Technogym.

Voor verblijfsgasten van Beerze Bulten zijn de groepslessen inbegrepen. Fitness is €7,50 per keer. Of kies voor een all-in wellness-pas.

Geen verblijfsgast? Je kunt lid worden van Fitness Beerze Bulten, zodat je wekelijks kunt sporten in onze fitnessruimte en/of kunt deelnemen aan de groepslessen. We bieden diverse lidmaatschappen aan zodat je altijd een passend abonnement kunt afsluiten. Voor meer informatie mail naar fitness@beerzebulten.nl.

 

Groepslessen

 • Verzorgd door professionele instructeurs
 • Yoga, Aquarobics, Power Walking, Bootcamp en meer!
 • Binnen en buiten
 

Meer over groepslessen

De groepslessen worden verzorgd door professionele instructeurs. De groepslessen zijn gevarieerd en bieden voor elk wat wils. Houd je van ontspannen yoga of ben je liever in de buitenlucht tijdens onze bootcamp? Het kan allemaal! 

Tijdens een groepsles wordt onder begeleiding van een fanatieke instructeur/instructrice je hele lichaam getraind! De groepslessen bij Fitness Beerze Bulten zijn erg gevarieerd en kunnen zowel indoor als outdoor worden gegeven. Beerze Bulten is gelegen in een prachtig gebied in Overijssel en dit biedt een bron voor inspanning en ontspanning!

Wil je meedoen met onze groepslessen? Schrijf je dan in bij de receptie van Spa, Wellness & Fun en doe mee! Voor verblijfsgasten van Beerze Bulten is deelname aan een groepsles geheel inbegrepen en dus kosteloos.

 

Afvallen met professionele begeleiding

Wil je jouw algehele conditie verbeteren? Of wil je die overtollige kilo's kwijt? Het aanpassen van het voedingspatroon en een persoonlijk fitnessplan kan hierbij helpen. Persoonlijke begeleiding en een op jou afgestemde training.

Meer over afvallen

Jouw persoonlijke trainer stelt na een uitgebreide anamnese samen met jou een voedings- en bewegingsprogramma op. Afgestemd op jouw doelstelling en leefpatroon. De trainer begeleidt, adviseert en ondersteunt bij de uitvoering hiervan. Uiteraard op een professionele en intensieve wijze.

Samen werken aan jouw doelen. Je ziet jouw begeleider altijd één keer in de week. Hij of zij is dus jouw stok achter de deur. Houd jij je niet aan het programma? Dan kijkt jouw begeleider samen met jou wat je tegenhoudt. En zo nodig past hij of zij het programma aan naar een patroon dat wel bij jou past. Gemiddeld zul je één kilo per week afvallen.

Nieuw: Seniorenzwemmen

Rekken en strekken op muziek, iedere vrijdag van 09:15 tot 10:00.

 • Spierversterkende oefeningen.
 • Gebruik van bubbelbaden en massagestralen.
 • Ruimte voor het verbeteren van zwemvaardigheden.
 • Vanaf 55 jaar
 

Aanmelden proefles seniorenzwemmen

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

Bekijk alle faciliteiten