Beerze Bulten

50+ camping Overijssel

  • 5-sterren camping in het Vechtdal
  • Geschikt voor 50-plussers
  • Fiets- en wandelpaden vanaf de camping

50+ camping in Overijssel

Met diverse fiets- en wandelroutes die starten óp de camping!

Beerze Bulten is meer dan alleen een familiecamping. Ook voor 50+ is deze camping in Overijssel zeer geschikt! Er starten diverse fiets- en wandelroutes op deze 50+ camping in Overijssel. De camping is van alle gemakken voorzien, heeft 5-sterren sanitair en ligt in het prachtige bosrijke Vechtdal. Oftewel, een prachtige 50+ camping!

50+ camping

Pluspunten van deze 50+ camping / seniorencamping in Overijssel

Ruime kampeerplaatsen

De kampeerplaatsen zijn ruim en bieden veel privacy. Bovendien zijn de wandel- en fietspaden verhard en vlak.

Wandel- en fietsroutes

Direct tegenover en zelfs óp deze 50+ camping in Overijssel starten routes die je door het Vechtdal leiden.

5-sterren sanitair

Luxe en verwarmde sanitairgebouwen, met een mogelijkheid tot privé sanitair. Op je kampeerplek of in het gebouw.

Groot binnenzwembad

In het grote en verwarmde binnenzwembad van roestvrij staal kun je heerlijk baantjes trekken!

 

Te lezen in het magazine van Omroep MAX 

Joke (75) en Theo (75) uit Leiderdorp

"We blijven zo een beetje jong"

Ze noemen zichzelf raskampeerders en komen al vier jaar in het voor- en najaar met de caravan naar Beerze. Joke en Theo houden van reuring. Daarom staan ze met de caravan op een zandplaat vlakbij water, waar je kunt zwemmen. 

Corrie (66) en Auke (64) uit Zwolle

"Onze kinderen zijn hier opgegroeid"

“In september is het door de week een oase van rust. In het weekend is het levendiger met meer gezinnen. Wij hebben een plek uitgezocht in een rustige omgeving.” Auke is lyrisch over de natuur. “Je hebt hier eekhoorntjes die de boom in klauteren, de vogels in de ochtend en de meest bijzondere bomen.” 

Roelien (75) en Gerrit (76) uit Zwolle

"We zijn lekker actief op vakantie"

Roelien en Gerrit zijn fanatieke fietsers, want er zijn veel mogelijkheden om flink wat kilometers af te leggen. Gerrit: "We hebben de afgelopen weken al meer dan 400 kilometer bij elkaar gefietst. Maar er is ook genoeg tijd voor gezelligheid. Soms gaan we lunchen in de omgeving, of hier op het terras."

Beleef 50+ camping Beerze Bulten 

50+ camping met véél faciliteiten

Mochten de kleinkinderen langskomen, dan is er ook voor hen van alles te doen! Deze 50+ camping in Overijssel is namelijk voorzien van een groot zwembad. Terwijl de kinderen zich uitleven op het Adventure Island kun je heerlijk relaxen in het wellness-gedeelte. Ook worden er tal van activiteiten en theatershows georganiseerd voor de kinderen. Tijdens jouw verblijf op 50+ camping Beerze Bulten heb je onbeperkt toegang tot het zwembad en indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol. Andere opties op onze camping:

Kamperen wordt wel heel comfortabel op deze 50+ camping in Nederland. Kom langs en ontdek de mooiste 50+ camping van Overijssel!

 

Beoordeling - 10


"Wat een mooi park en ontzettend veel te doen. Wij waren er 1 weekend, dus hebben lang niet alles gezien. Onze kinderen stonden er beiden met hun gezin langer en wat een enthousiaste verhalen van onze kleinkinderen zeg, zo leuk! En wat een mooie omgeving om hard te lopen en te fietsen of wandelen!"

El op Zoover