Beerze Bulten
Kindercamping Nederland

Een waar paradijs voor de kids

  • Gehele jaar door theatershows en animatie
  • Vele indoor- en outdoorfaciliteiten
  • Autovrije camping

Genieten op onze kindercamping in Nederland

Dé kindercamping met het hele jaar door een animatieprogramma!

Beerze Bulten is een erg leuke kindercamping in Nederland... het is een plek waar achter iedere dag weer iets nieuws te beleven is en waar achter iedere boom een avontuur schuilt! Met een binnen- en buitenzwemparadijs, gave speeltuinen en nog veel meer is dit dé camping waar je met je kind wilt zijn! Wij beloven je; eenmaal hier willen jullie niet meer weg!

ANWB

Logeren bij Bultje, eenmaal hier wil je écht nooit meer weg!

Op familiecamping Beerze Bulten toveren wij bij ieder kind een lach op het gezicht! Op deze schitterende kindercamping in Nederland maken zij nieuwe vriendjes, ontwikkelen ze zich volop, plonzen ze in het water, nemen ze deel aan leuke activiteiten van het enthousiaste animatieteam, genieten ze van de theatershows en zijn ze creatief in het overdekte speelparadijs het Giga Konijnenhol. De verschillende kampeerplaatsen bieden voldoende ruimte en op onze kindvriendelijke camping is douchen inbegrepen! Kom je liever een vakantiehuis huren? Dan bieden verschillende accommodaties plaats aan 2 tot 16 personen en beschikken ze over fijne voorzieningen zoals je van thuis gewend bent. Zo kun je op onze camping met jouw kinderen genieten van de gezellige sfeer van een camping en het comfort van een accommodatie.

Laat je verrassen door onze kindvriendelijke camping

Het Giga Konijnenhol, een tof binnenspeelparadijs met verschillende ruimtes voor kinderen van alle leeftijden. En iedere ouder weet, met water en zand kunnen kinderen zich dagen vermaken. En laat dat nu net te vinden zijn op onze gigantische buitenspeelplaats het Giga Konijnenveld. En van al dat spelen krijg je natuurlijk trek. Bultje nodigt jullie graag uit in Bultjes Eetkamer waar je heerlijk kunt eten! Dit en nog veel meer maakt ons misschien wel de beste kindercamping in Nederland.

Vier je vakantie bij Beerze Bulten en ontdek het zelf! Maar wees gewaarschuwd, de kans op herhaling van een vakantie bij Beerze Bulten is groot! 

Zij gingen je voor:

"De minidisco was voor de kinderen echt het hoogtepunt. Wij genoten van de koffie en rust terwijl de kinderen het Giga Konijnenhol verkenden."

"De theatershows zijn echt iets uitzonderlijks. Aad, Eefje en Gijs zijn wat ons betreft de smaakmakers van de shows bij Beerze Bulten. Onze kids zijn verkocht en wij ook!"

Veelgestelde vragen over onze kindercamping:

Waarom is Beerze Bulten zo kindvriendelijk?

Op onze kindercamping in Nederland beleven de kids 100% plezier dankzij de vele faciliteiten en het animatieteam. Al heel wat generaties hebben de mooiste jeugdherinneringen aan hun vakantie bij ons. Ook is Beerze Bulten een autovrije camping zodat iedereen veilig kan rondhuppelen. Beerze Bulten blijft je bij!

Wat is er allemaal te beleven in het zwembad?

Extra fijn: onze kindercamping in Overijssel biedt niet één, maar zelfs twee zwembaden; binnen én buiten. Binnen vind je een Adventure Island, twee spectaculaire glijbanen én een apart peuterbad. Het buitenzwembad is verwarmd en beschikt over een grote driebaans glijbaan én een giga gaaf spetterpark!