• 5-sterren kindercamping
  • Indoor speeltuin Giga Konijnenhol
  • Aparte speelruimtes voor verschillende leeftijden

Camping met indoor speeltuin

Beerze Bulten, een giga gave camping mét een binnenspeeltuin.

Het Giga Konijnenhol is the place to be op familiecamping Beerze Bulten. Ons vakantiepark biedt een indoor speeltuin, welke letterlijk een konijnenhol is. Het speelparadijs ligt onder de grond! Metershoge klimnetten, gave glijbanen, een ruimteschip, ballenbakken en een heus theater. Je vindt het allemaal in Bultje's huis.

 
 

"De leukste ondergrondse avonturen beleef je samen met Bultje in het Giga Konijnenhol!"

Camping met overdekt zwembad én indoor speeltuin 

Beerze Bulten is méér dan alleen een camping met een indoor speeltuin. Het is namelijk een camping met een subtropisch zwembad én een indoor speeltuin. Hoe fijn is dat? Dubbel zoveel plezier, zelfs wanneer het regent of koud is. En we verklappen het alvast: onze indoor speeltuin, het Giga Konijnenhol, is leuk voor alle leeftijden. Ja, zelfs voor de ouders! In Bultje’s Eetkamer kun je namelijk terecht voor een lekker kopje koffie en in de loungeruimte kun je samen met alle andere ouders ontspannen. Met natuurlijk Formule 1 of een andere sportwedstrijd op de televisie! Ons vakantiepark met binnenspeeltuin biedt zóveel meer dan alleen het Giga Konijnenhol. Wat dacht je van een groot binnen- en buitenzwemparadijs? Speel- en waterpret gegarandeerd op ons vakantiepark met een indoor speeltuin en zwembad.

Speelparadijs onder de grond

Twee coole speelgedeeltes met softplay, avontuurlijke elementen, klimnetten en een ballenbak. Voor alle leeftijden!

Giga gave bowlingbanen

Op onze vier bowlingbanen mét gave glow in the dark effecten beleeft het hele gezin een leuke tijd!

Bultje's Eetkamer

En de ouders? Die kunnen lekker ontspannen in de loungeruimte bij Bultje's Eetkamer, met biljart en TV. 

Ook een overdekt zwembad

Beerze Bulten is een camping met een overdekt zwembad én indoor speeltuin. Ook bij slecht weer 100% plezier!

Een kijkje op¬†ons vakantiepark met indoor speelparadijs¬†ūüďł

Vakantiepark met indoor speelparadijs:
Kampeerplaatsen & Accommodaties

Op onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin kampeer je met het hele gezin midden in de natuur van het prachtige Vechtdal. Verscholen tussen de bomen vind je onze ruim opgezette kampeerplaatsen met 8 ampère elektra, eigen riolering en een privé waterpunt. De prijs is inclusief douchen en wifi. De schone en luxueuze sanitairgebouwen zijn nooit ver weg. Naast kamperen kun je op onze camping met een binnenspeeltuin ook een bungalow, glamping lodge of andere accommodatie voor 2 tot 16 personen huren.

Een camping met een indoor speeltuin? Check! Een camping met een overdekt zwembad én een indoor speeltuin? Ook check! Maar wist je dat er veel meer te beleven valt bij Beerze Bulten? Bowlen in het Giga Konijnenhol, je culinair laten verrassen bij Brasserie de Hagehorst of klimmen en klauteren op het Giga Konijnenveld. En de ouders? Laat je ultiem verwennen in onze beautysalon of de wellness.

 
 
 
 

Beoordeling - 10


"Superfijn park om te zijn met kinderen. Kinderen genieten van al het aanbod en dat is voor ouders ook ontspannend. Bovendien mooie omgeving, je loopt zo het bos in!"

Familie Smit