Beerze Bulten
Camping met binnenspeeltuin

Camping met indoor speeltuin

  • 5-sterren kindercamping
  • Indoor speeltuin Giga Konijnenhol
  • Aparte speelruimtes voor verschillende leeftijden

Eindeloos speelplezier in de indoor speeltuin

Beerze Bulten, een giga gave camping mét een binnenspeeltuin

Het Giga Konijnenhol is the place to be voor ieder kind. Onze familiecamping Beerze Bulten biedt een indoor speeltuin, welke letterlijk een konijnenhol is. Het speelparadijs ligt namelijk onder de grond! Metershoge klimnetten, glijbanen, een ruimteschip, ballenbakken en een heus theater. Je vindt het allemaal in Bultje's huis.

"De leukste ondergrondse avonturen beleef je samen met Bultje in het Giga Konijnenhol!"

Giga genieten in het Giga Konijnenhol

Beerze Bulten is méér dan alleen een camping met een indoor speeltuin. Het is namelijk een dé camping voor kleine avonturiers. Dankzij de vele faciliteiten zoals het subtropische zwembad én een gave indoor speeltuin zullen de kids zich hier eindeloos vermaken. Hoe fijn is dat? Ook bij slecht weer, want het Giga Konijnenhol is overdekt. En we verklappen het alvast: onze indoor speeltuin is leuk voor alle leeftijden. Ja, zelfs voor de ouders! In Bultje’s Eetkamer kun je namelijk terecht voor een lekker kopje koffie en in de loungeruimte kun je samen met alle andere ouders ontspannen. Met natuurlijk Formule 1 of een andere sportwedstrijd op de televisie! Ons vakantiepark met binnenspeeltuin biedt zóveel meer dan alleen vakantiegenot.

Speelparadijs onder de grond

Twee coole speelgedeeltes met softplay, avontuurlijke elementen, klimnetten en een ballenbak. Voor alle leeftijden!

Giga gave bowlingbanen

Op onze vier bowlingbanen mét gave glow in the dark effecten beleeft het hele gezin een leuke tijd!

Bultje's Eetkamer

En de ouders? Die kunnen lekker ontspannen in de loungeruimte bij Bultje's Eetkamer, met biljart en TV. 

Ook een overdekt zwembad

Beerze Bulten is een camping met een overdekt zwembad én indoor speeltuin. Ook bij slecht weer 100% plezier!

Jullie logeerpartij bij Bultje wordt écht onvergetelijk

Op onze camping met binnenspeeltuin kampeer je met het hele gezin midden in de natuur van het prachtige Vechtdal. Verscholen tussen de bomen vind je de ruim opgezette kampeerplaatsen met 8 ampère elektra, eigen riolering en een privé waterpunt. De prijs is inclusief douchen en wifi! De schone en luxueuze sanitairgebouwen zijn nooit ver weg. Naast kamperen kun je op onze camping met een binnenspeeltuin ook overnachten in een van onze unieke en compleet ingerichte accommodaties. Kies bijvoorbeeld voor een bungalow, glamping lodge of een van de vele andere mogelijkheden!

Het is zó fijn dat je kunt kiezen voor de optimale rust op je eigen plekje en tijdens een heerlijke massage in de salon, en je de 'drukte' en gezelligheid kunt opzoeken in bijvoorbeeld het Giga Konijnenhol en het zwembad.

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

Waarom is Beerze Bulten zo kindvriendelijk?

Op onze kindercamping in Nederland beleven de kids 100% plezier dankzij de vele faciliteiten en het animatieteam. Al heel wat generaties hebben de mooiste jeugdherinneringen aan hun vakantie bij ons. Ook is Beerze Bulten een autovrije camping zodat iedereen veilig kan rondhuppelen. Beerze Bulten blijft je bij!

Is er ook mogelijkheid om buiten te spelen?

100%, naar het indoor speelparadijs om onze camping is er ook een Giga Konijnenveld waar de kids (en ouders) zich zullen vermaken. Klauter door de netten, bouw zandkastelen en speel een potje beachvolleybal! Op het giga gave buitenspeelveld is het vooral in de zomer prima vertoeven.