• Geheel vernieuwd!
  • Vier bowlingbanen
  • Bowlen met de hele familie
  • Nieuw: Hyperbowlen

Beerze Bowling

Geheel vernieuwd in 2024!

Kom gezellig met je vrienden of familie bowlen bij op de geheel vernieuwde bowlingbanen van Beerze Bowling. Tijdens het bowlen kun je genieten van een hapje en een drankje. 

 
 

"Beerze Bowling: het leukste uitje voor het hele gezin!"

Bowlen met de hele familie

Onze 4 bowlingbanen zijn uitgerust met gave laserlichten en glow in the dark effecten. Ben je niet aan de beurt? Dan kun je lekker neerploffen op de heerlijke loungeset. Voordat je spel begint kun je een eigen avatar uitkiezen die reageert op je acties tijdens het spel. Om de wedstrijd eerlijk te houden kun je per speler bepalen of er een bumper aan de zijkanten van de baan komt zodat ook de allerkleinsten kans maken op een strike!

 

Nieuw Hyperbowling

Naast regulier bowlen kun je bij ons u ook 'Hyperbowling' spelen. Hyperbowling is een nieuwe bowlingspel ontworpen rond een innovatief en volledig nieuw bumpersysteem, dat bedoeld is om te worden gebruikt als onderdeel van het spel. Nu kan iedereen spelen en winnen, omdat geen enkele worp verloren gaat!

De LED verlichting in de HyperBumpers creëert kleurrijke bewegende targets, die geraakt moeten worden (of juist vermeden) voordat men de pins omgooit. Oplopende levels zorgen voor steeds nieuwe uitdagingen.

Reserveren

 

Bekijk alle faciliteiten