1. 5-sterren familiecamping
  2. In het Overijsselse Vechtdal
  3. Binnen- en buitenzwemparadijs
  4. Giga Konijnenhol met theater

Camping in Overijssel

Camping voor het hele gezin, met giga gave binnen- en buitenfaciliteiten!

Ben je op zoek naar een leuke camping in Overijssel? Stop met zoeken, want Beerze Bulten in het Overijsselse Vechtdal is een grote 5-sterren camping in Overijssel met de allerleukste voorzieningen voor de kids én de mama's, papa's, oma's en opa's. Binnen- en buitenzwembaden, een indoor speelparadijs en de Spa, Wellness & Fitness. Beerze Bulten blijft je bij!

Ontdek direct ons aanbod
 
 
ANWB camping Overijssel
 

Kamperen in Overijssel bij Beerze Bulten

Nergens is kamperen in Overijssel zó leuk dan bij familiecamping Beerze Bulten. Bij ons kampeer je niet op veldjes, maar verblijf je écht tussen de bossen en heuvels, inclusief alle privacy die daarbij mee komt. Toch is een speeltuintje of een van onze luxe sanitairgebouwen altijd vlakbij. De kampeerplaatsen op onze camping in Overijssel beschikken over een privé waterpunt, eigen riolering en 8 ampère elektra (verhoging mogelijk). Kamperen in Overijssel bij Beerze Bulten is inclusief wifi en douchen. Wens je iets meer comfort? Kies dan voor kamperen met privé sanitair of een van onze luxe glampingaccommodaties of bungalows.

Giga Konijnenhol

Het compleet vernieuwde en overdekte speelparadijs waar de kids kunnen knutselen, klimmen en spelen.

Binnen- en buitenzwembad

De zwembaden van deze camping in Overijssel bieden vermaak bij goed én slecht weer! 

Giga Konijnenveld

Spelen met water en zand: dat doen je kids bij de grote recreatieplas met coole speeltoestellen.

Animatie & Theater

Lekker meezingen, dansen en klappen in het theater van Bultje het Konijn en zijn vriendjes. 

Beleef onze camping in Overijssel 📸

Faciliteiten op deze camping in Overijssel

Op Beerze Bulten vind je diverse faciliteiten die jouw vakantie op deze camping in Overijssel onvergetelijk maken. Zo kun je tijdens jouw verblijf onbeperkt gebruik maken van indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol, het binnen- en buitenzwemparadijs en het Giga Konijnenveld.

Zoek je een camping in Overijssel met veel luxe? Dan ben je bij Beerze Bulten aan het juiste adres! Als verblijfsgast kun je namelijk gebruik maken van onze fitness & wellness faciliteiten en genieten in onze gezellige brasserie. Kies ook eens voor een middagje bowlen in Overijssel met spectaculaire glow in the dark effecten!

Ook het gebruik van ons uitgebreide activiteitenprogramma is inbegrepen tijdens jouw verblijf op onze camping in Overijssel! Wat dacht je van kanovaren, mountainbiken, voetballen of genieten van een prachtige musical van Bultje en zijn vriendjes. Dit kan allemaal op camping Beerze Bulten in Overijssel!

Boek jouw vakantie bij Beerze Bulten
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
 
 

Beoordeling - 10


"Superfijn park om te zijn met kinderen. Kinderen genieten van al het aanbod en dat is voor ouders ook ontspannend. Bovendien mooie omgeving, je loopt zo het bos in!!"

Familie Smit