Indoor Speeltuin Overijssel

Dé indoor speeltuin van Overijssel! In onze indoor speeltuin verveel je je nooit: knutselen, klimmen, klauteren, springen, glijden, spelen of lekker meezingen tijdens het meeleeftheater van Bultje het konijn! Kom snel langs in ons Giga Konijnenhol, de allerleukste overdekte speeltuin van Overijssel.

Boek nu

Binnenspeeltuin Overijssel

Bij het Giga Konijnenhol, indoor speeltuin Overijssel, staat beleving op nummer één. De binnenspeeltuin is onder de grond en bedekt met een grasdak, net als een echt konijnenhol. Je kunt in de overdekte speeltuin Overijssel heerlijk de hele dag spelen en klimmen in de speelstructuren, knutselen in onze knutselhoek en uit volle borst meezingen met de theatershow. En natuurlijk zijn Bultje het konijn en zijn vrienden ook aanwezig als jij onze indoor speeltuin Overijssel komt bezoeken!

Indoor speeltuin Overijssel + indoor zwemparadijs Overijssel

Naast de indoor speeltuin, kun je bij Beerze Bulten ook genieten van het overdekte zwemparadijs. Ook dit is een ware zwembeleving voor jong en oud! Je kunt zelfs de indoor speeltuin in Overijssel combineren met het binnenzwembad door gebruik te maken van onze Giga Combi Actie. Voor €9,50 mis je niets van de binnenspeeltuin, de theatershow en het overdekte zwembad van Beerze Bulten.

Kinderfeestje in indoor speeltuin Overijssel

Een giga gaaf kinderfeestje in dé binnen speeltuin Overijssel, wie wil dat niet? Het kan bij familiecamping Beerze Bulten in Overijssel! Er zijn verschillende arrangementen, zodat er voor iedereen wat leuks is in onze indoor speeltuin Overijssel. Hier vind je meer informatie over de arrangement van kinderfeestjes in Giga Konijnenhol, de leukste indoor speeltuin Overijssel!

Meer Beerze Bulten?

Kindercamping Beerze Bulten biedt allerlei mogelijkheden voor dag- en verblijfsrecreatie. Voor overnachtingen kun je terecht op onze camping of in één van de (groeps)accommodaties. Voor dagrecreatie biedt Beerze Bulten naast het overdekte zwemparadijs en de indoor speeltuin ook een beautysalon, sauna's, fitnesscentrum en Brasserie de Hagehorst, voor de heerlijkste lunch- en dinergerechten.


Boek nu