Beerze Bulten
Fitness Ommen

Fitness Ommen

  • Fitness nabij Beerze Bulten
  • Fitnessapparatuur van Technogym
  • Coaches

Fitness in Ommen

Sporten in Ommen? Ga naar Fitness Beerze Bulten vlak bij Ommen.

Omdat bewegen belangrijk is, voor lichaam, geest en leefstijl. Bij ons vind je de rust en ruimte om samen met een coach te werken aan een betere conditie, een beter figuur of gewoon aan jouw algehele fitheid. Tijdens het intakegesprek wordt er door een van onze coaches testen en metingen afgenomen, die een indicatie geven over hoe het met jouw fysieke gezondheid gesteld is. Op basis daarvan kunnen wij jou een goed advies, een trainingsschema en abonnement op maat geven.

 
 
 
 

"Fitnessruimte van het hoogstse niveau"

Spa, Wellness & Fitness in Ommen bij Beerze Bulten

Bij familiecamping Beerze Bulten wordt gebruik gemaakt van de nieuwste apparatuur van de Italiaanse marktleider in fitnessapparatuur Technogym. Iedereen die bij ons sport krijgt een op maat gemaakt trainingsschema welke opgeslagen wordt op een TGS-sleutel van Technogym, dit is in zekere zin jouw Personal Trainer.

Voor de training moet de TGS sleutel worden ingecheckt. Vervolgens geeft de Wellness expert (computer) aan, welke oefeningen er op de TGS sleutel staan. Na het trainen moet de sleutel worden uitgecheckt en geeft de Welness expert een overzicht van het aantal verbruikte calorieën, de totaal aantal gelopen of gefietste kilometers, totaal aantal kilo’s traininggewichten en een prestatieindex (voortgang conditie). Zowel de test- als trainingresultaten worden opgeslagen op de sleutel en zijn elk moment te bekijken. Tevens zit in elk cardioapparatuur een tv verwerkt.

Voordelen van het TGS-sleutel systeem van Technogym:

Kom na het sporten heerlijk relaxen in de Wellness of beautysalon van kindercamping Beerze Bulten. Camping Beerze Bulten is ook een absolute glamping met alle luxe faciliteiten.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via fitness@beerzebulten.nl om een afspraak te maken voor een rondleiding of proefles.