Beerze Bulten
Sauna Overijssel

Sauna Overijssel

  • Sauna in Overijssel
  • Infraroodcabine
  • Ook privé af te huren

Sauna in Overijssel

Kom een dagje genieten in onze sauna!

Ontdek onze sauna in Overijssel, voor jouw gezondheid, lichamelijke ontspanning en een verbetering van jouw welzijn. Beauty & Wellness Beerze Bulten biedt jou een intieme en sfeervolle sauna in Overijssel.

 

"Geniet van deze prachtige, huiselijke sauna in Overijssel"

Finse Sauna in Overijssel

Een sauna met een hoge temperatuur tussen 85 en 90 °C. De luchtvochtigheid is laag, 10 tot 30%. De sauna heeft een helende werking op de luchtwegen door gebruik van menthol of eucalyptus. In onze sauna in Overijssel is ook een bio sauna met een temperatuur rond de 50 à 60 °C. De luchtvochtigheid is hier hoger, zo’n 45%. Hier wordt gewerkt met etherische oliën en lichttherapie. Wist je dat het mogelijk is onze sauna in Overijssel bij familiecamping Beerze Bulten voor prive gebruik af te huren? Buiten de reguliere openingstijden heb je het complex dan helemaal voor jezelf.

Prijzen

Stoombad en infraroodcabine

Naast de sauna beschikken wij ook over een heerlijk stoombad en een infraroodcabine. Ons stoombad heeft een luchtvochtigheid van 100% en een temperatuur tussen 40 en 50 °C. De stoom is goed voor huid, haar, luchtwegen en werkt extra helend bij verkoudheid. De infraroodcabine met een temperatuur rond de 55 °C, is een ruimte met infraroodlampen waarvan de warmte ca. 4 mm de huid indringt. De warmte werkt pijnverlichtend bij reuma of hernia, en herstellend bij spierletsel of blessures. Verder reinigt het de huid grondig en is daardoor goed voor o.a. acné of eczeem.

Rustruimte en dakterras

Na een sauna gang is het heerlijk om weg te soezen in de rustruimte. Ligstoelen staan voor je klaar, de openhaard brandt en zachte muziek klinkt op de achtergrond. Vers ijswater staat voor je klaar. Wil je verder nog iets gebruiken dan kan dat in overleg. Ook kun je gebruik maken van het kleine intieme dakterras. Je kunt je daar afspoelen met koud water en genieten op een ligstoel van het zonnetje. Wil je hier een lunch gebruiken, dan kan dat ook.