• Binnenspeeltuin in Overijssel
  • Giga Konijnenhol
  • Giga Combi Actie

Indoorspeeltuin in Overijssel

Dé indoorspeeltuin van Overijssel!

In onze indoorspeeltuin verveel je je nooit: knutselen, klimmen, klauteren, springen, glijden, spelen of lekker meezingen tijdens het meeleeftheater van Bultje het konijn! Kom snel langs in ons Giga Konijnenhol, de allerleukste overdekte speeltuin van Overijssel.

 

"Kom onbeperkt spelen in het Giga Konijnenhol!"

Binnenspeeltuin Overijssel

Bij het Giga Konijnenhol staat beleving op nummer één. De binnenspeeltuin is onder de grond en bedekt met een grasdak, net als een echt konijnenhol. Je kunt in de overdekte speeltuin in Overijssel heerlijk de hele dag spelen en klimmen in de diverse speelstructuren, knutselen in onze knutselhoek en uit volle borst meezingen met de theatershow. En natuurlijk zijn Bultje het konijn en zijn vrienden ook aanwezig als jij onze indoorspeeltuin Overijssel komt bezoeken!

🥽 Zwemparadijs in Overijssel

Naast de indoorspeeltuin, kun je bij Beerze Bulten ook genieten van het overdekte zwemparadijs. Ook dit is een ware zwembeleving voor jong en oud! Je kunt zelfs de indoorspeeltuin in Overijssel combineren met het binnenzwembad door gebruik te maken van onze Giga Combi Actie. Voor €9,50 mis je niets van de binnenspeeltuin, de theatershow en het overdekte zwembad van Beerze Bulten.

🤸 Kinderfeestje in onze indoorspeeltuin in Overijssel

Een giga gaaf kinderfeestje in dé binnenspeeltuin van Overijssel, wie wil dat niet? Het kan bij familiecamping Beerze Bulten in Overijssel! Er zijn verschillende arrangementen, zodat er voor iedereen wat leuks is in onze indoorspeeltuin in Overijssel. Hier vind je meer informatie over de arrangement van kinderfeestjes in Giga Konijnenhol, de leukste indoor speeltuin van Overijssel!

Meer Beerze Bulten?

Kindercamping Beerze Bulten biedt allerlei mogelijkheden voor dag- en verblijfsrecreatie. Voor overnachtingen kun je terecht op onze camping of in één van de (groeps)accommodaties. Voor dagrecreatie biedt Beerze Bulten naast het overdekte zwemparadijs en de indoor speeltuin ook een beautysalonsauna'sfitnesscentrum en Brasserie de Hagehorst, voor de heerlijkste lunch- en dinergerechten.