Beerze Bulten
Indoor speeltuin Overijssel

Indoorspeeltuin in Overijssel

 • Binnenspeeltuin in Overijssel
 • Giga Konijnenhol
 • Giga Combi Actie

Speelplezier voor jong en oud!

Giga Konijnenhol; dé indoorspeeltuin van Overijssel!

In onze indoorspeeltuin hoef je je nooit te vervelen: knutselen, klimmen, klauteren, springen, glijden of lekker meezingen tijdens het meeleeftheater van Bultje het konijn! Kom snel lang in ons Giga Konijnenhol en beleef het zelf in de allerleukste overdekte speeltuin van Overijssel.

 

"Kom onbeperkt spelen in het Giga Konijnenhol!"

Jouw verblijf tijdens een vakantie in Overijssel

Bij Beerze Bulten kun je het echte kampeergevoel ervaren door jouw tent neer te zetten op één van onze ruime kampeervelden. De kampeerplekken liggen verspreid in het bosrijke landschap van het park. De schone en luxe sanitairgebouwen zijn nooit ver weg en bieden veel comfort, zoals kindersanitair en familiedouches, maar ook privé sanitair op aanvraag. Naast de kampeerplaatsen biedt Beerze Bulten ook over een gevarieerd aanbod aan stijlvolle vakantiehuisjes. Van glamping lodges tot compleet ingerichte bungalows en huizen. Dankzij de heerlijke locatie en de topfaciliteiten op het park ga je gegarandeerd een héérlijk verblijf tegemoet!

Spelen in het Giga Konijnenhol

Bij het Giga Konijnenhol staat beleving op nummer één. De binnenspeeltuin zit onder de grond verstopt en is bedekt met een grasdak, net als een echt konijnenhol! Je kunt in de overdekte speeltuin in Overijssel heerlijk de hele dag spelen en klimmen in de diverse speelstructuren, knutselen in onze knutselhoek en uit volle borst meezingen met de theatershow. En natuurlijk zijn Bultje het konijn en zijn vrienden ook aanwezig als jij onze indoorspeeltuin komt bezoeken! Naast de indoorspeeltuin kun je bij Beerze Bulten ook genieten van het zwemparadijs, met binnen- en buitenzwembad. Ook dit is een ware zwembeleving voor jong en oud!

Meer Beerze Bulten?

Waarom op vakantie naar Beerze Bulten?

  Kamperen en fijne accommodaties

  Overnacht op een 5-sterren vakantiepark en erkende ANWB Top camping! Ervaar het echte kampeergevoel of verlijf in één van de unieke accommodaties.

  Topfaciliteiten & animatie

  Voor jong en oud zijn er genoeg faciliteiten en activiteiten te vinden op en rondom Beerze Bulten. Dat wordt gegarandeerd een onvergetelijke vakantie!

  Natuur- en bosrijke omgeving

  Gelegen middenin de heerlijke natuur van het Vechtdal, langs rivier de Vecht. We hebben een tal van wandel- en fietsroutes voor je klaarliggen.

Hier kun je onze indoorspeeltuin vinden 

Bekijk onze andere faciliteiten voor jong en oud 

Dit is wat eerdere gasten ons vroegen:

Waar kan ik een familiecamping vinden met overdekt zwembad?

Dat kan bij Beerze Bulten, wij zijn dé familiecamping van Overijssel. Op onze ANWB top camping beleven je samen met het gezin een heerlijke vakantie, boordevol beleving voor jong en oud. Een vakantie bij Beerze Bulten, dat blijft je bij!

Kan ik een kinderfeestje geven bij Giga Konijnenhol?

Een giga gaaf kinderfeestje in dé leukste binnenspeeltuin van Overijssel, wie wil dat niet? Het kan bij familiecamping Beerze Bulten! Er zijn verschillende arrangementen, zodat er voor iedereen wat leuks te doen is in onze indoorspeeltuin in Overijssel. Hier vind je meer informatie over de arrangement van kinderfeestjes in Giga Konijnenhol, de leukste indoorspeeltuin van Overijssel!