Alle arrangementen

Bij Beerze Bulten is alles mogelijk, we zorgen er samen voor dat jouw lunch, diner of buffet, familiefeest, verjaardag of partij, vergadering of netwerkborrel, bruiloft of personeelsfeest een onvergetelijk moment wordt.

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Beerze Bulten. Centraal gelegen in het Vechtdal, midden in de fantastische natuur vind je het park met onder andere Brasserie de Hagehorst en het Giga Konijnenhol. In onze brochure staan onze mogelijkheden op het gebied van Eten & Drinken, Feesten & Partijen, Feestmaanden, Vergaderen, Trouwen, Rouwen & Herdenken en vind je een selectie van onze In- & Outdoor activiteiten. Er zijn naast de voorgestelde arrangementen tal van andere menu’s, buffetten en combinaties van activiteiten op maat te bedenken. Gebruik de brochure als inspiratie en onze gastheer / gastvrouw maakt graag een afspraak om persoonlijke wensen in een gesprek door te nemen en een vrijblijvende offerte op maat te maken.

Samen zorgen we ervoor dat elk bijzonder moment onvergetelijk wordt!

Aanvraag

Vier jouw onvergetelijke moment bij Beerze Bulten en stuur nu een aanvraag. Mail ons via brasserie@beerzebulten.nl of bel naar 0523 - 251 398.

We bespreken graag alle mogelijkheden met je