BHV Uitje

Een andere benadering van de jaarlijkse BHV herhalingscursus is het BHV uitje! Om het BHV (of EHBO) team van uw bedrijf te motiveren en tegelijk te oefenen in hun vaardigheden, kunnen Beerze Bulten in samenwerking met Medicover een dag organiseren, waar uw BHV-ploeg een aantal "stations"  af dient te werken met allerlei calamiteiten.

 
 
 

"Een andere benadering van de jaarlijkse BHV herhalingscursus!" 

Zowel leerzaam als vermakelijk

Er wordt o.a. gebruik gemaakt van Lotus slachtoffers, die letsels of ziekten waarheidsgetrouw naspelen. Ook kunnen andere hulpmiddelen worden ingezet om ongevallen te ensceneren.

De cursisten worden in groepjes ingedeeld en er kan met een spel element worden gewerkt. In een carrousel draait men dan telkens door naar de volgende uitdaging.

Nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een BHV Uitje? Neem dan contact met ons op.

 

Onderwerpen die o.a. in deze training aan bod kunnen komen:

  • Letsels, toegespitst op de aard van de werkzaamheden (met Lotusslachtoffer)
  • Ontruimingsoefening (bijv. met "slachtoffer" op brancard of stoel)
  • Communicatieoefening
  • Reanimatie
  • Theorie test
  • Fun of sportieve onderdelen
 

Gebruik onze brochure als inspiratie en onze gastheer / gastvrouw maakt graag een afspraak om persoonlijke wensen in een gesprek door te nemen en een vrijblijvende offerte op maat te maken. We bieden zowel eendaagse als meerdaagse arrangementen.

Aanvraag

Vier jouw onvergetelijke moment bij Beerze Bulten en vul nu een aanvraagformulier in. Of mail ons via recreatie@beerzebulten.nl of bel naar 0523 - 251 398.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Bekijk alle faciliteiten