Vergaderen

Wil je vergaderen in een ontspannen sfeer? Kom dan naar Beerze! De Overijsselse Vecht stroomt hier voorbij, tegenover Beerze Bulten bevindt zich een grote zandverstuiving en de uitgebreide fiets- en wandelroutes laten de mooiste plekjes in het Vechtdal zien.

 
 
 

"De locatie is echt top. Een wandeling door het naastgelegen bos zorgt voor een frisse blik en nieuwe inzichten!"

Vergaderopties bij Beerze Bulten

Bij ons kun je het nuttige en aangename perfect combineren. De ideale plek voor een bijeenkomst, conferentie, vergadering of teambuilding evenement. In de ‘Huiskamer’ van Brasserie de Hagehorst kun je vanaf 6 personen in privésfeer en gemoedelijke ambiance brainstormen, vergaderen en presenteren. Onze vergaderruimte is uitgerust met een Smartboard (presentatiescherm) met internetverbinding en biedt ideale ondersteuning tijdens vergaderingen en presentaties. Daarnaast is er o.a. een open WiFi-netwerk beschikbaar.

Groepen tot 30 personen kunnen terecht in de ‘Huiskamer’. Vanaf 30 personen bieden wij mogelijkheden in onze Serre, het restaurant van onze Brasserie of onze theaterzaal. De theaterzaal is geschikt voor groepen tot 250 personen en is inclusief beamer en groot projectiescherm, licht- en geluidsvoorzieningen.

Ieder vergaderarrangement is inclusief:

  • Zaalhuur
  • Ontvangst met krentenwegge of cake en onbeperkt koffie, thee en mineraalwater in de zaal
  • Grote Smart-TV (presentatiescherm) met HDMI, Bluetooth en internetverbinding
  • Flip-over, presentatiemap met pen en papier.

Gebruik onze brochure als inspiratie en onze gastheer / gastvrouw maakt graag een afspraak om persoonlijke wensen in een gesprek door te nemen en een vrijblijvende offerte op maat te maken. We bieden zowel eendaagse als meerdaagse arrangementen.

Aanvraag

Vier jouw onvergetelijke moment bij Beerze Bulten en vul nu een aanvraagformulier in. Of mail ons via brasserie@beerzebulten.nl of bel naar 0523 - 251 398.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Dit bieden wij ook...

 

Bekijk alle faciliteiten