Feesten & Partijen

Bij Beerze Bulten is alles mogelijk, we zorgen er samen voor dat jouw verjaardag, familiefeest of partij, bruiloft, personeelsfeest of bedrijfsborrel een onvergetelijk moment wordt.

 
 
 

"Ons familiefeest was tot in de puntjes verzorgd. We hebben genoten van een heerlijke dag met alle kinderen en kleinkinderen. "

Jouw feest of partij bij Beerze Bulten

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Beerze Bulten. Centraal gelegen in het Vechtdal, midden in de fantastische natuur vind je het park met onder andere Brasserie de Hagehorst en het Giga Konijnenhol. In onze brochure staan onze mogelijkheden op het gebied van Feesten & Partijen. Er zijn naast de voorgestelde arrangementen tal van andere mogelijkheden, buffetten en combinaties van activiteiten op maat te bedenken. Gebruik de brochure als inspiratie en onze gastheer/gastvrouw maakt graag een afspraak om persoonlijke wensen in een gesprek door te nemen en een vrijblijvende offerte op maat te maken.

Samen zorgen we ervoor dat elk bijzonder moment onvergetelijk wordt!

Denk bij Feesten & Partijen aan:

  • All-in avondfeest
  • Verjaardag of partij
  • Familie- of buurtfeest
  • Personeelsfeest
  • Receptie of bedrijfsborrel
  • Huwelijksdag
 

Aanvraag

Vier jouw onvergetelijke moment bij Beerze Bulten en vul nu een aanvraagformulier in. Of mail ons via brasserie@beerzebulten.nl of bel naar 0523 - 251 398.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Dit bieden wij ook...