Feestmaanden

Beerze Bulten is met Brasserie de Hagehorst én het Giga Konijnenhol de perfecte locatie voor een groots Sinterklaas-, kerst- of nieuwjaarsfeest.

 
 
 

"Een prachtige plek voor ons bedrijf om de jaarlijkse kerstborrel te vieren. Er hangt een fijne sfeer en biedt plezier voor iedereen."

Vier jouw bedrijfsfeest bij Beerze Bulten

Want Sinterklaas en de Kerstman zijn namelijk ieder jaar weer terug te vinden bij Beerze Bulten. In het Giga Konijnenhol, maar ook op verzoek tijdens een (familie)feest komen ze samen met Bultje het Konijn langs voor een onvergetelijk stuk entertainment. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om samen met personeel en kleine kinderen een fantastisch Sinterklaasfeest te beleven in het Giga Konijnenhol. Hier zullen Sint en Pieten jullie hartelijk onthalen bij de entree waarna de kinderen zich kunnen uitleven in het indoor speelparadijs. Met een speciale show en entertainment zullen collega’s en kinderen hier nog lang over na praten. Ook bieden we in Brasserie de Hagehorst verschillende mogelijkheden voor Kerst- en Nieuwjaarsborrels om op een (in)formele manier het jaar af te sluiten of te starten met collega’s, netwerkrelaties en partners.

Er zijn naast de voorgestelde arrangementen tal van andere menu’s, buffetten en combinaties van activiteiten op maat te bedenken. Gebruik onze brochure als inspiratie en onze gastheer / gastvrouw maakt graag een afspraak om persoonlijke wensen in een gesprek door te nemen en een vrijblijvende offerte op maat te maken.

Tijdens de feestmaanden kun je denken aan:

  • Bedrijfsfeest in Sinterklaas-thema
  • All-in Kerst- / nieuwjaarsborrel

Samen zorgen we ervoor dat elk bijzonder moment onvergetelijk wordt!

Aanvraag

Vier jouw onvergetelijke moment bij Beerze Bulten en vul nu een aanvraagformulier in. Of mail ons via brasserie@beerzebulten.nl of bel naar 0523 - 251 398.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Bekijk alle faciliteiten