5-sterren Camping Nederland

5-sterren camping Beerze Bulten bij Ommen in Overijssel is een grote luxe camping.

Als je gaat kamperen in Overijssel is Beerze Bulten dé gezelligste 5-sterren camping van Nederland. Op de autovrije en bosrijke 5-sterren camping is er een ruim aanbod aan kampeerplaatsen en vakantiehuizen tot en met 16 personen.

Wat je niet mag missen op 5-sterren camping Beerze Bulten!

  • Het overdekte speelparadijs het Giga Konijnenhol waar de kids kunnen knutselen, klimmen, klauteren, glijden en spelen.
  • Lekker meezingen en klappen in het theater van Bultje het Konijn en zijn vriendjes. Wij bieden ook veel kinderfeestjes aan in onze indoor speeltuin!
  • Beerze Bulten is een 5 sterren camping in Overijssel met zwembad. De prachtige binnen- en buitenbaden van 5-sterren camping Beerze Bulten bieden een unieke zwembeleving voor jong en oud!
  • Het Giga Konijnenveld, een grote buitenspeeltuin met water en zand.

Dit alles maakt Beerze Bulten de ideale 5-sterren kindercamping en familiecamping van Nederland. De ouders kunnen op deze 5-sterren camping heerlijk relaxen in bijvoorbeeld Spa, Wellness & Fitness, waar je kunt fitnessen, in de sauna kunt zitten, een beautybehandeling kunt nemen of kunt ontspannen in de unieke zoutgrot.

Beerze is één van de mooiste plekken van Nederland en deze 5-sterren camping ligt middenin het prachtig bos van het Vechtdal. Er starten diverse fiets- en wandelroutes op 5-sterren camping Beerze Bulten. Dit maakt het de perfecte camping voor 50+ gasten.

Glamping is dé trend op kampeergebied! Bij 5-sterren camping Beerze Bulten kun je optimaal genieten van de natuur en van onze comfortabele en luxe accommodaties. Op onze 5-sterren camping zijn de accommodaties luxe ingericht, ze zijn voorzien van alle gemakken en beschikken over diverse aantrekkelijke voorzieningen.

 

 

Ontdek alle faciliteiten!