• Binnenbad met Adventure Island
  • Verwarmd buitenbad
  • Uitdagende glijbanen
  • Nieuw: Giga Spetterpark

Zwemparadijs Beerze Bulten

De binnen- en buitenbaden bieden voor jong en oud plezier!

Waterpret in het binnen- en buitenzwembad! Het zwemparadijs van Beerze Bulten staat garant voor zwemplezier voor alle leeftijden. Nieuw: Giga Spetterpark!

 
 

"De gave binnen- en buitenzwembaden zijn een zwembeleving voor jong en oud!"

 
 

Binnenbad

The indoor pool offers hours of swimming fun and is a great paradise for young and old alike! How often do you go down the slides?

  • Adventure Island
  • Two spectacular slides
  • Toddler pool with slide

Meer info over het binnenzwembad

Het binnenbad met een Adventure Island biedt gegarandeerd waterpret, met bedriegertjes, sproeiers, waterpistolen en tuimelaars. Ook zijn er twee spectaculaire glijbanen in het zwemparadijs waaronder de Space Tube; door de lichteffecten in de glijbaan waan je je in de ruimte. De allerkleinsten kunnen genieten van volop plezier in het nieuwe peuterbad. De waterspeeltuin heeft diverse sproeiertjes en zelfs glijbanen voor de kleintjes. 

Ouders kunnen lekker ontspannen in het wellness gedeelte van het verwarmde zwembad. Watersproeiers en massagestralen staan tot uw beschikking. Gewoon een baantje trekken in het roestvrijstalen bad kan natuurlijk ook.

 

Buitenbad

Verkoeling en uitdaging vind je in het buitenbad, met onder andere een gave glijbaan, bubbelbad, ligweide en peuterbad!

  • Verwarmd zwembad
  • Grote driebaans glijbaan
  • Waterspeeltuin Giga Spetterpark

Meer info over het buitenzwembad

In de zomer kunt u ook heerlijk buiten zwemmen! Het verwarmde buitenzwembad heeft een grote driebaans glijbaan, een zonneweide, terras en ligstoelen om even uit te rusten en te genieten van het mooie weer. Succes verzekerd!

 
 

Nieuw: Giga Spetterpark

Beerze Bulten heeft een splinternieuw spraypark, genaamd het Giga Spetterpark! Ons nieuwe spraypark is the place to be tijdens de warme dagen. De bodem van het park heeft een klein laagje water en hierdoor is het een ideale waterspeelplek voor jong en oud. In het spraypark vind je diverse sproeiers en speeltoestellen, maar natuurlijk ook giga gave glijbanen. Hoe vaak ga jij van de glijbaan?
 

Als verblijfsgast bij Vakantiepark Beerze Bulten heb je tijdens je verblijf elke dag vrij toegang tot het zwemparadijs. Let hierbij wel op de actuele openingstijden. Het zwembad beschikt over een mindervaliden kleedruimte inclusief toilet.

 

Binnen- en buitenzwemparadijs

De prachtige binnen- en buitenbaden van camping Beerze Bulten bieden een unieke zwembeleving!

 

Glijbanen en sproeiers

De wondere waterwereld blijft verbazen met onze glijbanen en sproeiers in het binnen- en buitenbad!

 

Wellness

De massagestralen in het zwembad ontspannen de spieren. Of duik de sauna en zoutgrot in.

 
 
 

Bekijk alle faciliteiten