Beerze Bulten

Zwemparadijs

  • Binnenbad met Adventure Island
  • Verwarmd buitenbad
  • Uitdagende glijbanen
  • Nieuw medio 2023: Giga Spetterpark

Zwemparadijs Beerze Bulten

De binnen- en buitenbaden bieden voor jong en oud plezier!

Waterpret in het binnen- en buitenzwembad! Het zwemparadijs van Beerze Bulten staat garant voor zwemplezier voor alle leeftijden. Nieuw medio 2023: Giga Spetterpark!

 
 

"De gave binnen- en buitenzwembaden zijn een zwembeleving voor jong en oud!"

 
 

Binnenbad

Het overdekte zwembad biedt uren aan zwemplezier en is een groot paradijs voor jong en oud! Hoe vaak ga jij van de glijbanen?

  • Adventure Island
  • Twee spectaculaire glijbanen
  • Peuterbad met glijbaan

Meer info over het binnenzwembad

Het binnenbad met een Adventure Island biedt gegarandeerd waterpret, met bedriegertjes, sproeiers, waterpistolen en tuimelaars. Ook zijn er twee spectaculaire glijbanen in het zwemparadijs waaronder de Space Tube; door de lichteffecten in de glijbaan waan je je in de ruimte. De allerkleinsten kunnen genieten van volop plezier in het nieuwe peuterbad. De waterspeeltuin heeft diverse sproeiertjes en zelfs glijbanen voor de kleintjes. 

Ouders kunnen lekker ontspannen in het wellness gedeelte van het verwarmde zwembad. Watersproeiers en massagestralen staan tot uw beschikking. Gewoon een baantje trekken in het roestvrijstalen bad kan natuurlijk ook.

 

Buitenbad

Verkoeling en uitdaging vind je in het buitenbad, met onder andere een gave glijbaan, bubbelbad, ligweide en peuterbad!

  • Verwarmd zwembad
  • Grote driebaans glijbaan
  • Zonneweide met ligstoelen

Meer info over het buitenzwembad

In de zomer kunt u ook heerlijk buiten zwemmen! Het verwarmde buitenzwembad heeft een grote driebaans glijbaan, een zonneweide, terras en ligstoelen om even uit te rusten en te genieten van het mooie weer. Succes verzekerd!

 

Nieuw medio 2023: Giga Spetterpark

Beerze Bulten krijgt een heus spraypark, genaamd het Giga Spetterpark! De voorbereidende werkzaamheden zijn begonnen om bij de ligweide van ons zwemparadijs dit nieuwe waterspeeltoestel te realiseren. Ook de buitenkinderbadjes worden in een nieuw jasje gestoken. De verwachting is dat het nieuwe spraypark in de loop van het voorjaar klaar is voor gebruik.
 

Als verblijfsgast bij Vakantiepark Beerze Bulten heb je tijdens je verblijf elke dag vrij toegang tot het zwemparadijs. Let hierbij wel op de actuele openingstijden. Het zwembad beschikt over een mindervaliden kleedruimte inclusief toilet.

 

Binnen- en buitenzwemparadijs

De prachtige binnen- en buitenbaden van camping Beerze Bulten bieden een unieke zwembeleving!

 

Glijbanen en sproeiers

De wondere waterwereld blijft verbazen met onze glijbanen en sproeiers in het binnen- en buitenbad!

 

Wellness

De massagestralen in het zwembad ontspannen de spieren. Of duik de sauna en zoutgrot in.

 
 
 

Bekijk alle faciliteiten