In het Vechtdal zijn tal van wandelroutes door de schitterende natuur. Ontdek de fraaie omgeving en ga er lekker op uit! Vanaf Beerze Bulten wandel je zo het bos in! Loop de entreelaan af en steek de weg over, hier vindt je een bord met de routes in het bos tegen over de Beerze Bulten.

ūüö∂ūüŹľ Wat zijn de leukste wandelroutes in Vechtdal Overijssel?

Er zijn in het Vechtdal enorm veel schitterende wandelroutes. 

Het Beerze Pad

Het Beerze pad, te voet langs heide, es en parkbos. Het Beerze pad is een extra lus aan het Vechtdalpad. Het is een unieke wandeltocht van 11 kilometer door het authentieke landschap van het nog vrij onbekende, maar verbijsterende Overijsselse Vechtdal. Het ongekende natuurschoon zal jou en je kinderen kinderen bekoren. Misschien zie je, als je rustig bent, zelfs wel een ree!

Beerze Rangers Avonturenpad

Leuk voor het hele gezin: Het Beerze Rangers Avonturenpad! Met overal een opdracht, raadsel of verwijzing. De route op de kaart is met een stippellijn aangegeven. Trek je beste schoenen aan en ontdek de natuur en dieren van het woud! Weet jij alle opdrachten met succes af te ronden en het eindpunt te bereiken? Dan ontvang je een heuse BB-button en mag je je met recht een échte Beerze Ranger noemen!

Er is nog veel meer natuurschoon te ontdekken dankzij het Wandelnetwerk Vechtdal Overijssel. Dit wandelnetwerk bevat namelijk maar liefst 1.300 kilometer aan wandelroutes!

Lees meer
 
Vechtdal