Vacature: Senior parkwachter

Als senior parkwachter maak jij het onvergetelijk!

 

Hou je van buiten werken, contact met mensen en ben je hulpvaardig? Dan zit je bij ons goed! Onze parkwachter vormt samen met de poortwachters meestal het eerste contact met onze gasten en is een onmisbare schakel in de eerste indruk tijdens de (vakantie)beleving die we onze gasten bieden. Wil jij daar aan bijdragen en onze gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen? Dan zoeken we jou!

Wat wij jou kunnen bieden:

  • Flexibele diensten (weekend/ schoolvakanties)
  • Leuke collega’s in professioneel team
  • Afwisselende werkzaamheden in een ontspannen omgeving
  • Een prima salaris
  • Toegang tot de ‘Beerze Bulten Academy’ met een divers aanbod aan e-learnings zowel werkgerelateerd als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
  • Gezellige activiteiten met collega’s
 

Over Beerze Bulten

Elk jaar bezoeken meer dan 100.000 gasten ons park, voor een dagje uit of voor meerdere dagen. En die willen we allemaal een onvergetelijk verblijf bezorgen! Als je werkt bij Beerze Bulten kun jij het verschil maken tussen leuk en onvergetelijk. Samen met onze gasten mooie herinneringen maken, dat is de kunst. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken!

Zoek je een afwisselende baan en werk je graag in teamverband, waarbij er ook tijd is voor leuke teamactiviteiten en een feestje op zijn tijd? Bekijk dan onze algemene vacatures of vakantie/bijbanen.

Samen maken we het onvergetelijk.

 

Solliciteer direct

Stuur uw sollicitatie naar personeel@beerzebulten.nl.

 

Team aan het woord: