Beerze Bulten

Anique

“We doen het als team, helpen elkaar onderling”

Team aan het woord

Ik kende al wat mensen die hier werkten en van hen hoorde ik goede verhalen. Omdat ik 15 ben mag ik nog niet in de horeca werken, ik kwam dus bij het schoonmaakteam terecht. Eerlijk gezegd wist ik niet of dat wel iets voor mij was, maar het viel gelukkig heel erg mee. Het is eigenlijk best leuk werk en we hebben een heel gezellig team. Veel verschil tussen oud en jong, je komt allerlei mensen tegen.

Als je in je eentje een van de grotere toiletgebouwen moet schoonmaken, dan is het wel even flink doorwerken. Maar meestal komt een collega die al klaar is je dan wel helpen. We doen het als team, we helpen elkaar onderling. En als alles mooi schoon is en de gasten er blij mee zijn, dan haal je daar ook echt voldoening uit.

Sociaal contact

Het contact met de gasten vind ik erg leuk. Even een gesprekje voeren, laten merken dat je tijd voor ze maakt. Dat zit wel in me, eigenlijk vind ik dat vanzelfsprekend. Dat sociale aspect maakt het werk leuker. Ik heb al gezegd dat ik volgend jaar weer terug wil komen. Dan ben ik 16, dan kan ik ook naar de horeca of de supermarkt. Maar ze kunnen me zeker weer bellen!

Anique

Team aan het woord: