Beerze Bulten

Milan

“Je hebt echt het gevoel dat je binnen het werk een vriendengroep vormt”

Team aan het woord

Ik werk in de keuken van het Giga Konijnenhol. Ik werk hier inmiddels drie zomers, ik weet nu alles in de keuken en dat is wel tof. Het werk op zich is niet heel moeilijk, maar je leert werken onder druk. Vooral in de zomer is het af en toe flink aanpoten.

De sfeer onder de collega’s is super leuk. Je hebt echt het gevoel dat je binnen het werk een vriendengroep vormt. We gaan elke week samen iets drinken, en buiten het werk kom je elkaar ook tegen op festivals en evenementen. Dat is altijd leuk, dat zorgt ook dat je blijft hangen.

Social groei

Je ziet nieuwe mensen binnenkomen en als ze dan de volgende zomer terugkomen zie je dat ze groeien, ook sociaal. Je komt in een groot team terecht, met veel verschillende mensen waar je mee werkt. Die sociale groei vind ik persoonlijk heel belangrijk, het zorgt dat je je als persoon verder ontwikkelt.

Ik studeer Economics en Business economics, heb dus verder geen ambitie in de horeca. Maar het is leuk werk, je hebt er geen diploma’s voor nodig en je doet waardevolle ervaring op.

Milan

Team aan het woord: