Vakantie in Overijssel

Lekker op vakantie in het mooie Overijssel? Dan is 5-sterren vakantiepark en familiecamping Beerze Bulten 'the place to be'! Op dit park middenin de natuur en langs rivier de Vecht is voor jong en oud van alles te beleven!

 • Nu boeken
 • Als je samen vakantie wil vieren in Nederland is Beerze Bulten het gezelligste Vakantiepark van Nederland. Op de autovrije en bosrijke 5-sterren park is er een ruim aanbod aan kampeerplaatsen en vakantiehuizen tot en met 16 personen.

  Wat je niet mag missen op 5-sterren Vakantiepark Beerze Bulten!

  • Het overdekte speelparadijs het Giga Konijnenhol waar de kids kunnen knutselen, klimmen, klauteren, glijden en spelen.
  • Gooi een strike op de bowlingbaan!
  • Lekker meezingen en klappen in het theater van Bultje het Konijn en zijn vriendjes.
  • Beerze Bulten is een 5-sterren Vakantiepark in Overijssel met zwembad. De prachtige binnen- en buitenbaden van Beerze Bulten bieden een unieke zwembeleving voor jong en oud!
  • Het Giga Konijnenveld, een grote buitenspeeltuin met water en zand.
  • Laat jezelf verwennen en kom helemaal tot rust in onze eigen beautysalon. Welke behandeling kies jij? Bekijk alvast de brochure.

  Dit alles maakt Beerze Bulten het ideale 5-sterren Vakantiepark van Nederland. De ouders kunnen op dit Nederlandse vakantiepark heerlijk relaxen in bijvoorbeeld Spa, Wellness & Fitness, waar je kunt fitnessen, in de sauna kunt zitten, een beautybehandeling kunt nemen of kunt ontspannen in de unieke zoutgrot.

  Beerze is één van de mooiste plekken van Nederland en dit 5-sterren Vakantiepark ligt middenin het prachtig bos van het Vechtdal. Er starten diverse fiets- en wandelroutes op 5-sterren camping Beerze Bulten. Dit maakt het de perfecte camping voor 50+ gasten.

  Glamping is dé trend op kampeergebied! Bij 5-sterren camping Beerze Bulten kun je optimaal genieten van de natuur en van onze comfortabele en luxe accommodaties. Op onze 5-sterren camping zijn de accommodaties luxe ingericht, ze zijn voorzien van alle gemakken en beschikken over diverse aantrekkelijke voorzieningen.

  Overnachten: Voor ieder wat wils!

   

  Profiteer van onze arrangementen!

  Ontdek alle faciliteiten!

  10

  Prachtig aangelegd park, erg veel speeltuintjes, leuk zwembad zowel binnen als buiten... Ik vind het de mooiste camping van Nederland. Mooie omgeving is ook echt een pluspunt.